Bij het woonmerk Baenks draait alles om beleving. De naam zegt het eigenlijk al: het specialisme van Baenks zijn banken. En wat ze doen, doen ze goed. De banken van Baenks zijn namelijk echt items die op je verlanglijst staan. Clean, stijlvol en perfect afgewerkt. Dit is het resultaat als zitcomfort en fashion samenkomen.

Baenks

Banken Tafels Stoelen
Kasten
Lampen
Vloerkleden
Woonaccessoires

Bekijk de Baenks collectie

Ontdek Baenks

.Fashionable Furniture

Baenks banken

Baenks banken staan voor stijl en comfort. Ze combineren strak design met ergonomisch zitgemak. Elk meubelstuk weerspiegelt modebewustzijn en perfecte afwerking. In onze showroom ervaar je de unieke identiteit van Baenks door de contrastrijke presentatie van designbanken.

Baenks onderscheidt zich met personalisatie. Je kiest zelf materialen, kleuren en zitcomfort. Dit maakt elke Baenks bank uniek en persoonlijk, een ware aanvulling op elk interieur

Baenks banken in ons assortiment

Baenks bij Woongelofelijk Van Donzel

Waarom kiezen voor Baenks bij Van Donzel?

Wanneer je in onze woonwinkel in Uden de afdeling Baenks inloopt begrijp je meteen de kracht van het merk. Het contrast tussen de strakke design banken en de kleurrijke levensgrote foto’s aan de wand zorgen voor een indrukwekkend effect. De makers van Baenks hebben dit dan ook tot in de puntjes uitgedacht. Zij zijn namelijk in 2016 als meubelondernemers bij elkaar gekomen omdat zij vonden dat de meeste meubelmerken te mainstream zijn. Samen zijn zij iets bijzonders gaan maken. We zijn dan ook trots dat Van Donzel een van de weinige verkooppunten is van Baenks. Door bij Van Donzel meubels te kopen weet je zeker dat je:

1) Een meubel koopt dat echt uniek is. Dat is natuurlijk de belofte van Baenks: banken die niet mainstream zijn. Maar ook de eetkamerstoelen, eettafels en lampen hebben een heel eigen stijl

2) Je eigen meubel compleet naar wens samen kunt stellen. Soms zie je een hoekbank die je wel mooi vindt, maar die nét niet de juiste kleur heeft. Of je zou die fauteuil eigenlijk liever in leer willen dan in stof. Bij Baenks zijn er oneindig veel mogelijkheden om een meubel samen te stellen zoals jij het wilt! 

3) Interieuradvies op maat krijgt. In onze woonwinkel in Uden hebben we een volledige afdeling Baenks, met interieurstylisten die specifiek gespecialiseerd zijn in dit merk. Zij kunnen je als geen ander adviseren met een professionele blik op interieur. 

4) Woongelofelijke bezorgservice. We bezorgen met onze eigen Woongelofelijke bezorgservice, waarbij onze bezorgers de meubels op de gewenste plek plaatsen, monteren en de verpakking weer meenemen.

5) 7 jaar woongelofelijke service. Wanneer je een meubel van Baenks koopt ga je ervan uit dat je kwaliteit in huis haalt waar je lang van wilt blijven genieten. Daarom bieden we woongelofelijke service waarmee je 7 jaar gegarandeerd bent van professionele hulp bij eventuele ongemakken aan je zitmeubel. Bekijk hier de actuele voorwaarden van onze Woongelofelijk Service.

Meer weten over de voordelen Woongelofelijk Van Donzel? Lees hieronder meer!

De oneindige mogelijkheden van Baenks meubels

Meubels op maat maken kan tegenwoordig bij veel meubelmerken. Maar Baenks gaat net een stapje verder. Van de tafelpoten tot de vorm van het tafelblad: alles kun je samenstellen zoals jij het wilt. Denk aan de poten en armleuningen van een stoel of bank. Ook het materiaal en de kleur kun je naar wens samenstellen. Zelfs het zitcomfort en de zithoogte van een bank of stoel zijn te kiezen. Zitcomfort staat namelijk hoog in het vaandel. Zo weet je zeker dat je heerlijk zit en dat jouw bank of stoel volledig uniek is. 

Interieuradvies bij Van Donzel in Uden

Sta je te popelen om jouw woning in te richten met meubels, maar ben je er eigenlijk nog niet helemaal over uit wat jouw woonstijl is? Meteen bij binnenkomst in onze woonwinkel in Uden hebben we een hele afdeling ingericht met stijlkamers van Baenks. De meubels zijn al helemaal gemixt en perfect gematcht, zodat jij inspiratie op kunt doen. Met de showroomcollectie presenteren we suggesties en willen we je inspireren, maar je bepaalt je eigen stijl! Wil je liever persoonlijk advies? Onze interieurstylisten geven je graag interieuradvies op maat. Daarnaast ontdekken ze samen met jou welke woonstijl binnen de collectie van Baenks helemaal bij jou past. Laat je inspireren en maak gerust eens een afspraak met één van onze interieuradviseurs.

Woongelofelijke (bezorg)services

Bij Van Donzel hanteren we standaard 2 jaar service waardoor je professionele hulp krijgt bij eventuele ongemakken aan je zitmeubel. Daarnaast bieden wij aanvullende Woongelofelijk Service. Dit is een 7 jarige aanvullende vlekken- en constructieservice. Hiermee krijg je een langere en uitgebreidere garantie op je zitbank, fauteuil, stoel of karpet. Met deze service zijn wij de eerste en vooralsnog de enige in heel Nederland en gaan wij verder dan de standaard fabrieksgarantie van Baenks. Onder onze services vallen constructieservice en vlekkenservice. Meer weten over onze Woongelofelijke services? Klik hier!

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['content']['total'] }})