Vloeren

Een vloer is sfeerbepalend voor je huis. Daarom hebben we een brede collectie aan pvc-, laminaat-, vinyl vloeren en tapijt. We geven je graag interieuradvies zodat jouw vloer precies de goede sfeer benadrukt.

Vloer kopen bij Van Donzel in Uden

Kom je weleens een huis binnen waarbij je denkt: dit is thuiskomen? Grote kans dat de vloer daar een flink aandeel in heeft. Een vloer is namelijk sfeerbepalend voor je huis. De uitstraling van je woonkamer verandert compleet wanneer er een nieuwe vloer in wordt gelegd. Daarom is het belangrijk goed te overwegen wat voor vloer je in je huis wilt leggen en welke sfeer het best bij jouw huis past.

Bij Van Donzel helpen we je graag vanuit “Home made By”-collectie met interieuradvies op het gebied van bekleding. Onze interieurstylist Doret van Donzel geeft je advies van velours tot vloer.

Vloeren in Uden

Van PVC tot laminaat vloer

Niet alleen geven we advies op het gebied van vloeren, we verzorgen ook de gehele plaatsing van de vloer. We hebben verschillende materialen vloeren. Zo kun je kiezen uit een vinyl vloer, tapijtlaminaat vloer of PVC-vloer.

PVC-vloeren zijn populair tegenwoordig. PVC-vloeren zijn namelijk houtvrij, van PVC-kunststof en zijn gelagerd opgebouwd. Het voordeel hiervan is dat het uitzonderlijk duurzaam, sterk en eenvoudig te onderhouden is. Daarnaast is het zeer stabiel en stil. PVC staat er namelijk om bekend geluiddempend te werken. Ook is het mogelijk een vloerverwarming onder een PVC-vloer te leggen.

Jouw vloer kopen in Uden bij Van Donzel

Ben je in Uden op zoek naar een specialist in vloeren? In onze woonwinkel in Uden hebben wij verschillende vloeren beschikbaar. Onze woonwinkel is met een oppervlakte van maar liefst 12.000m2 een bron van wooninspiratie.

Kom gezellig langs in onze winkel om zelf te ervaren hoe jouw ideale vloer erbij ligt. Onze woonspecialisten helpen je graag en geven vrijblijvend advies bij het kopen van een vloer.  Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Waar moet je op letten bij het kopen van een vloer?

De aanschaf van een vloer is nogal een investering. Je wilt dus goed geïnformeerd zijn over de mogelijkheden en onmogelijkheden van een bepaald type vloer. Er zijn een aantal voorbereidingen die je alvast kunt treffen:

 

1) Weet in welke ruimte je de vloer wilt hebben.

Je zal waarschijnlijk al wel een idee hebben waar je de vloer wilt gaan leggen, maar er zijn vaak veel meer mogelijkheden dan je denkt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een PVC-vloer of watervast laminaat te leggen in de badkamer of keuken. Vloeren met natuurlijke materialen gaan werken in vochtige en warme ruimtes, maar in PVC en watervast laminaat zitten geen natuurlijke materialen.

2) Vloerverwarming of niet?

Met een vloerverwarming kun je zelfs in de winter met warme voetjes over de vloer gaan. Toch is een vloerverwarming niet mogelijk bij elk type vloer. Daarnaast hebben sommige vloeren een beperking wanneer er temperatuurschommelingen plaatsvinden. Lees je dus goed in over de mogelijkheden en onmogelijkheden wat betreft een vloerverwarming.

3) Weet wat voor onderhoud een vloer behoeft.

Over het algemeen is heel ons assortiment vloeren heel gemakkelijk in onderhoud. Alleen tapijt kan het nodige onderhoud behoeven, met name wanneer er vlekken in komen. Bedenk je dus van tevoren goed hoeveel onderhoud je kwijt wilt zijn aan je vloer.

Van vloer tot raambekleding

Je kunt op onze (s)toffe afdeling terecht om jouw moodboard op een nóg completere manier tot werkelijkheid te maken. Denk aan selectie vloeren, gordijnen, behang, verf en raamdecoratie. Hoe precies? Daar vertellen we je graag meer over!

Wist je dat onze stylistes ook naar je toe kunnen komen voor advies op het gebied van woningtextiel? Sterker nog: we bieden nu gratis interieuradvies aan huis, voor woningtextiel van jouw woonruimte. Heb je deze wens? Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bekijk meer woningtextiel

.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['content']['total'] }})