Plisségordijnen en duettes

Gordijnen, een noodzakelijk goed in huis. Je wilt namelijk niet dat iedereen zomaar bij jou thuis binnen kan kijken. Daarnaast is het bijvoorbeeld in de slaapkamer fijn om de zon te kunnen weren als deze fel naar binnen schijnt. Dat gordijnen noodzakelijk zijn betekent niet dat het niet stijlvol hoeft te zijn. Sterker nog, gordijnen of jaloezieën zijn opvallende items in je interieur. Dan is het ook fijn als jouw plisségordijnen en duettes helemaal passen in jouw interieur.

Advies op maat voor je plisségordijnen en duettes.

Bij Van Donzel helpen we je graag met interieuradvies op het gebied van plisségordijnen en duettes, maar ook op het gebied van verschillende soorten behang en vloeren. Onze interieurstylisten bekijken samen met jou de mogelijkheden.

Liever licht of donker?

Lichtdoorlatende plisségordijnen en duettes

De woonkamer wil je wanneer het donker is misschien wel afgeschermd hebben van de buitenwereld. Je hebt niet per se zin in pottenkijkers als je lekker op de bank ligt, of bezoek over de vloer hebt.

Zware, dichte gordijnen zijn een oplossing, maar soms kunnen deze te aanwezig of overheersend zijn. In dat geval zijn lichtdoorlatende plisségordijnen en duettes een aanrader. Deze ogen fris en rustig en zorgen er ook nog voor dat je, bij te veel zoninval, toch nog daglicht binnen hebt als je ze dicht doet.

Verduisterende plisségordijnen en duettes

Toch is het voor een slaapkamer wel heel fijn om verduisterende gordijnen te hebben, zodat je in de zomer niet om 6 uur al wakker wordt van het felle daglicht. Veel mensen kiezen in dat geval voor verduisterende gordijnen. Deze laten bijna geen licht door. De stof van een plisségordijn en duette is namelijk lichtdicht en ze kunnen strak tegen het raam aan worden gemonteerd.

Tussen verduisterende en lichtdoorlatende plisségordijnen en duettes hebben we nog een heel scala aan plisségordijnen en duettes die misschien wel perfect aansluiten op jouw wensen. We geven je graag advies!

Plisségordijnen en duettes kopen bij Van Donzel

Onze woonwinkel in Uden is met een oppervlakte van maar liefst 12.000m² een bron van wooninspiratie. Daarnaast is er een deel van de winkel ingericht voor de afdeling vloer • raam • muur. Je kunt hier langskomen voor persoonlijk advies op maat voor niet alleen je gordijnen, rolgordijnen of jaloezieën, maar ook je vloer of verf. Kom dus binnenkort een keer langs in onze winkel om jouw persoonlijke advies te ontvangen en alle plisségordijnen en duettes en met eigen ogen te bekijken. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Waarom plisségordijnen en duettes bij Van Donzel?

De top 5 redenen waarom mensen voor gordijnen van Van Donzel kiezen:

1. De plisségordijnen en duettes sluiten altijd perfect aan op je interieur;
2. We verkopen enkel plisségordijnen en duettes van goede kwaliteit;
3. De plisségordijnen en duettes worden op maat gemaakt;
4. Je kunt gebruik maken van de woongelofelijke bezorgservice;
5. In onze woonwinkel in Uden kun je het materiaal zelf bekijken en voelen.

De service van Van Donzel

We willen natuurlijk dat je de beste ervaring mogelijk hebt met Van Donzel. Daarom hebben we een nieuwe Woongelofelijke service leven ingeblazen waarmee jij de komende 7 jaar:
// gegarandeerd bent van professionele hulp bij eventuele ongemakken aan je gordijnen;
//aanvullende constructieservice;
// aanvullende vlekkenservice.

Bezorging van jouw plisségordijnen en duettes

Wij vinden het belangrijk dat je optimaal geniet van jouw aankoop. De bezorging van je plisségordijnen en duettes is daar een belangrijk onderdeel van. We bezorgen met onze eigen Woongelofelijke bezorgservice waarbij onze bezorgers de gordijnen op de gewenste plek plaatsen, monteren en de verpakking weer meenemen.

Wil je gebruik maken van deze bezorgservice? Lees meer over de voorwaarden.

Montage bij jou thuis

plisségordijnen en duettes ophangen kan wel eens een lastig klusje zijn. Deze moeten namelijk waterpas hangen, daarnaast wil je natuurlijk geen slordige gaten in de muur. Daarom komt onze woningstoffeerder eerst langs om de ramen op te meten. Vervolgens komt de woningstoffeerder de gordijnen ook nog bij jou thuis monteren!

Meer vloer • raam • muur

.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['content']['total'] }})