Behang

Je ziet het steeds vaker in een interieur: kleurrijk behang in de woonkamer. Het is weer helemaal terug van weggeweest! Denk aan behang met een stijlvol bloemenpatroon of met exotische vogels. Het geeft net dat beetje extra aan jouw interieur. Het uitkiezen van zo’n behang is iets wat weloverwogen moet gebeuren. Wanneer een behang een patroon heeft kan het al snel druk ogen en het moet natuurlijk wel passen bij je interieur.

Behang advies op maat

Home Made By is een interieuradviesbureau dat in onze woonwinkel in Uden is gevestigd. Ook in onze winkel is speciaal een hoek ingericht voor Home Made By. De interieuradviseurs werken met hun eigen merk. We hebben de keuze uit uni behang of behang met patroon.

Luxe behang in jouw interieur

Effen behang of behang met patroon volgens de laatste trends

Waar een behang met patroon een opvallend geheel vormt in een woonkamer, past een wat meer effen uitstraling soms beter in huis – ook wel uni behang. Het design team van Home Made By introduceert ieder seizoen nieuwe collecties volgens de laatste trends. Of je nou wil gaan voor een rustige muur, of een wat meer speelse uitstraling, we hebben een ruim assortiment dat altijd aansluit bij jouw wensen.

Behang van verschillende materialen

Home Made By is een bewust concept. Ze hebben daarom gebruik van verschillende materialen. Vliesbehang is een behang op basis van papier en bevat geen schadelijke onderdelen voor het milieu. Dit is geheel biologisch afbreekbaar. Ben je op zoek naar wat steviger materiaal? Dan is onder andere vinylbehang aan te raden. Ieder type heeft verschillende voordelen en wijze van onderhoud. Het is dus aan te raden om deze voor- en nadelen even voor jezelf op een rijtje te zetten.

De voordelen van behang

// Beschikbaar met verschillende prints en patronen.

// Binnen no-time heb je dus een heel speciaal effect op je muur zitten.

// Met behang kun je je muur reliëf geven. Er zijn namelijk verschillende soorten met structuur. 

// Het blijft zo’n 10 – 15 jaar mooi.

// Het behang van de foto is Arte Manila - Atlas Sand 64534.

De voordelen van verf

// Met verf blijft de wand mooi egaal. 

// Verven vraagt minder voorkennis en expertise. 

// Verf is goedkoper dan behang.

// Je kunt over een bestaande laag verf of behang heen verven.

Lees hier meer over verf.

Bekijk meer woningtextiel

.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['content']['total'] }})