Gordijnen

Gordijnen, een noodzakelijk goed in huis. Je wilt namelijk niet dat iedereen zomaar bij jou thuis binnen kan kijken. Daarnaast is het bijvoorbeeld in de slaapkamer fijn om de zon te kunnen weren als deze fel naar binnen schijnt. Dat gordijnen noodzakelijk zijn betekent niet dat het niet stijlvol hoeft te zijn. Sterker nog, raambekleding of jaloezieën omvangen een vrij groot vlak in je huis. Dan is het ook fijn als ze helemaal passen in jouw interieur.

Gordijnen kopen bij Van Donzel in Uden

Advies op maat voor je raamdecoratie en gordijnen

Bij Van Donzel helpen we je graag vanuit Home made By met interieuradvies op het gebied van woningtextiel. Hierbij kun je denken aan gordijnen, maar ook aan verschillende soorten behang en vloeren. Onze design adviseur Doret van Home Made By bekijkt samen met jou de mogelijkheden. Kies je voor licht doorlatende of verduisterende gordijnen? En ga je voor een mooie print of juist een effen stof? Wij adviseren je graag bij het kopen van gordijnen of andere raambekleding. 

Lichtdoorlatende of verduisterende gordijnen kopen?

De woonkamer wil je wanneer het donker is misschien wel afgeschermd hebben van de buitenwereld. Je hebt niet per se zin in pottenkijkers als je lekker op de bank ligt, of bezoek over de vloer hebt. Zware, dichte gordijnen zijn een oplossing, maar soms kunnen deze te aanwezig of overheersend zijn. In dat geval zijn lichtdoorlatende gordijnen een aanrader. Dat oogt rustiger en kunnen bij teveel zoninval zorgen je huis toch nog daglicht heeft.

 

Toch is het voor een slaapkamer wel heel fijn om compleet verduisterende gordijnen te hebben, zodat je in de zomer niet al om 6 uur wakker wordt van het felle daglicht. Veel mensen kiezen in dat geval voor verduisterende rolgordijnen. Tussen verduisterende rolgordijnen en lichtdoorlatende gordijnen hebben we nog een heel scala aan gordijnen die misschien wel perfect aansluiten op jouw wensen. We geven je graag advies!

Verschillende soorten gordijnen

Naast de keuze voor verduisterende of lichtdoorlatende gordijnen, heb je ook de keuze uit verschillende soorten. Bij Woongelofelijk Van Donzel vind je onder andere plisségordijnen, rolgordijnen en duo rolgordijnen.

 

Gordijnen kopen bij Van Donzel in Uden

Onze woonwinkel in Uden is met een oppervlakte van maar liefst 12.000m2 een bron van wooninspiratie. Daarnaast is er een deel van de winkel ingericht voor Home Made By advies. Je kunt hier langskomen voor persoonlijk advies op maat voor niet alleen je (plissé)gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën, horren maar ook je vloer of verf. Kom dus binnenkort een keer langs in onze winkel om jouw persoonlijke advies te ontvangen en alle materialen met eigen ogen te bekijken.

Neem bij vragen gerust contact met ons op. 

5 redenen om te kiezen voor gordijnen 

De top 5 redenen waarom mensen voor gordijnen van Van Donzel kiezen: 

- Ze sluiten altijd perfect aan op je interieur;
- We verkopen enkel gordijnen van goede kwaliteit;
- De gordijnen worden op maat gemaakt;
- Je kunt gebruik maken van de woongelofelijke bezorgservice
- In onze woonwinkel in Uden kun je het materiaal zelf bekijken en voelen.

Bekijk meer woningtextiel

.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['content']['total'] }})