Kosten interieradvies vergelijken

Van Donzel versus Goossens & Eijerkamp

Bij het kiezen van interieuradvies sta je voor een belangrijke beslissing. Wat kost interieuradvies? En wat voor een advies krijg je hier voor terug?

Om jou hierbij te helpen, hebben we ons interieuradvies vergeleken met het interieuradvies van Goossens & Eijerkamp.

Woongelofelijk Van Donzel: Gratis interieuradvies

Woongelofelijk Van Donzel geeft volledig gratis interieuradvies. Zonder verborgen kosten gaan we op persoonlijke wijze aan de slag om jouw interieur werkelijkheid maakt.

Onze ervaren interieurstylisten nemen daarnaast de tijd om jouw wensen te begrijpen en te vertalen naar een ontwerp waar jij je écht thuis bij voelt.

Goossens & Eijerkamp

Goossens: interieuradvies met voorwaarden

Goossens vraag voor hun interieuradvies een prijs van €149,-. Dit bedrag krijg je terug als je voor meer dan €2.500 aan meubels bij Goossens te kopen.

Hoewel dit advies inclusief 2D- en 3D-tekeningen, trekken ze hier slechts 2 uur voor uit. Bovendien moet je betalen voor het advies, tenzij je een aankoop doet.

Eijerkamp: betalen voor advies met waardebon

Eijerkamp vraagt voor hun interieur advies een prijs van €85. Na je advies ontvang je een wooncheque ter waarde van €125, die je kunt inzetten bij een besteding vanaf €1.250.

Ook het interieur advies van Eijerkamp wordt in 2 uur gedaan. Daarnaast moet je ook hiervoor betalen, zolang je geen aankoop doet.

Waarom interieuradvies van Woongelofelijk Van Donzel?

  • Geen kosten of verplichtingen: Ons advies en ontwerp is volledig gratis. Op basis van vertrouwen willen we samen met jouw je huis en interieur inrichten.

  • Persoonlijke aanpak: Jouw wensen en stijl staan centraal. Door je persoonlijke interieurstylist wordt een ontwerp gemaakt dat past bij jouw wensen en stijl.

  • Flexibiliteit: Ons advies is afgestemd op jouw schema. Na een kennismakingsgesprek in de winkel, nemen we alle tijd die nodig is om jouw perfecte interieur samen te stellen.

  • Transparantie: Bij Woongelofelijk Van Donzel kom je niet voor verrassingen te staan. Wij rekenen geen verborgen kosten of kleine lettertjes.

Maak vandaag nog een afspraak

Kies voor het gratis en vrijblijvende interieuradvies van Woongelofelijk Van Donzel en zet de eerste stap naar het interieur van je dromen. Want, waarom zou je betalen voor advies als je bij Van Donzel méér waarde en persoonlijke service krijgt?

interieuradvies kosten: veelgestelde Vragen (FAQ)

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})