Bezorgservice

Woongelofelijke bezorgservice

Na weken wachten is het dan eindelijk zo ver: je meubels worden thuisgebracht of je gaat deze gratis afhalen in onze winkel. Alle meubels die bij ons binnenkomen worden voorafgaand zorgvuldig gecontroleerd. Het lever- of afhaalmoment stemmen we altijd met je af.

WOONGELOFELIJKE BEZORGSERVICE

Wij vinden het belangrijk dat je van een Woongelofelijke aankoop geniet en de bezorging is daarmee de kers op de taart. We berekenen €99,- voor de bezorging binnen een straal van 30 km vanaf onze winkel. Tot 65 km is dit €169,-, tot 100 km €219,- en vanaf 100 km berekenen we €2,50- per km (heen- en terugreis).

We bezorgen met onze eigen Woongelofelijke bezorgservice waarbij onze bezorgers de meubels op de gewenste plek plaatsen, monteren (niet van toepassing bij een SALE artikel of een artikel van Profijt Meubel) en de verpakking weer meenemen.

GRATIS OPHALEN IN DE WINKEL
Uiteraard is het mogelijk om je bestelling gratis op te halen in onze winkel in Uden. Het afhaalmoment stemmen we samen ook met je af.

SHOWROOMMODELLEN
De showroommodellen zijn direct uit voorraad leverbaar maar hiervoor geldt altijd OP = OP. De meubels zijn van een goede kwaliteit, maar kunnen lichte gebruikerssporen hebben. Informeer vrijblijvend naar de garantievoorwaarden die hiervoor gelden, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

TEVENS GOED OM TE WETEN
– Artikelen van Profijt Meubel en SALE artikelen dien je bij bezorging zelf uit te pakken en eventuele poot/handgrepen zelf te monteren.
– Artikelen van YOI tuinmeubelen dien je zelf te monteren.
– Vanaf 100 km neemt onze logistieke partner het van ons over en bezorgen zij de meubels netjes bij je thuis.

ONZE LEENBUS

Wil je op een zelf gekozen moment je meubels in huis hebben, ben je niet zo’n fan van bezorgkosten of had je altijd al een Van Donzel-bezorger willen zijn? It’s a match: onze leenbus! Deze woongelofelijke service zorgt ervoor dat je binnen een straal van 30 km kosteloos* je meubels bij ons kunt ophalen en bij je thuis kunt afleveren met onze bus en/of aanhanger. Lees hier  hoe het werkt.

 

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})