Tapijt

Het is zover: al je meubels zijn binnen en staan op hun plek. Toch lijkt er nog iets te missen... Grote kans dat een tapijt het plaatje compleet maakt. Bijvoorbeeld in de woonkamer, bij de salontafel of de haard. Of een vloerkleed onder de eettafel, wat net dat beetje extra aankleding geeft. Bekijk onze collectie vloerkleden.

Tijd voor tapijt

Natuurlijk bestaan er tapijten in duizenden vormen en maten. Niet alleen qua print of patroon, maar ze kunnen laagpolig of hoogpolig zijn. Hoe hoogpoliger, hoe langer de haren, hoe zachter het tapijt. Hoe dan ook, met een tapijt weet je zeker dat je zelfs in de winter warme voeten hebt en een zachte ondergrond. 

Naast tapijt hebben we ook een brede collectie aan laminaat-, pvc- en vinylvloeren.

Rustig of opvallend tapijt?

Wanneer er al een hoop gaande is in je interieur, past een neutraal tapijt misschien het beste. Maar je kunt er ook voor kiezen om het juist de eyecatcher van de kamer te maken. Woonaccessoires met prints zijn helemaal trending, en dat zie je ook terug in de tapijten. Kies voor een leuke print of ga een keer voor rond in plaats van rechthoekig. Dit geeft je interieur dat speelse extraatje. Omdat iedereen een andere smaak heeft, en elk huis een eigen uitstraling heeft, heeft onze collectie een fijne afwisseling tussen neutrale en vloerkleden met patronen.

Wil je geadviseerd worden welk tapijt het beste in jouw interieur past? Maak dan een afspraak met een van onze interieuradviseurs.

Waarom een tapijt kopen bij Van Donzel Uden?

Een tapijt kopen doe je niet zomaar. Je kunt het overal kopen, maar waarom zou je kiezen voor Van Donzel?

1. Naast meubels en woonaccessoires hebben we ook een volledige afdeling tapijten. We hebben zoveel aanbod dat er altijd wel iets bij zit wat bij jou past.

2. Onze specialistische interieuradviseurs kunnen je perfect adviseren met een tapijt dat past bij jouw interieurstijl. We helpen je graag verder met een afspraak.

3. Tapijt dempt geluid. Wie weet ben je zojuist verhuisd en klinkt je huis nog wat hol. Als er te weinig dempend materiaal in huis hangt of ligt blijft het geluid weerkaatsen. Een tapijt of gordijnen zijn zulk soort dempend materiaal dat het een stuk rustiger zal maken in je huis.

4. Woongelofelijke bezorgservice. We bezorgen met onze eigen Woongelofelijke bezorgservice waarbij onze bezorgers het tapijt op de gewenste plek komen afleveren.

7 jaar woongelofelijke service.

Bij Van Donzel krijg je 7 jaar gegarandeerd professionele hulp bij eventuele ongemakken aan je tapijt. Hiermee krijg je een langere en uitgebreidere garantie. Met deze service zijn wij de eerste en vooralsnog de enige in heel Nederland en gaan wij verder dan de standaard fabrieksgarantie van vele merken. Onder onze services vallen constructieservice en vlekkenservice. Lees meer over onze Woongelofelijke services.

Interieuradvies bij Van Donzel in Uden

Sta je te popelen om een tapijt te kopen, maar ben je er eigenlijk nog niet helemaal over uit wat jouw woonstijl is? Op de begane grond in onze woonwinkel in Uden hebben we een hele afdeling met tapijten in alle soorten en maten. Ook in de verschillende stijlkamers zijn de tapijten gemixt en gematcht met meubels, zodat jij inspiratie op kunt doen voor je eigen interieur. Met de showroom presenteren we suggesties en willen we je inspireren, maar je bepaalt je eigen stijl.

Wil je liever persoonlijk advies? Onze interieurstylisten geven je graag interieuradvies op maat. Daarnaast ontdekken ze samen met jou welke woonstijl helemaal bij jou past. Laat je inspireren en maak gerust eens een afspraak met één van onze interieuradviseurs.

Gratis interieuradvies aanvragen

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['content']['total'] }})