Binnenkijken bij
Een luxe nieuwbouwhuis

We kijken binnen in een luxe nieuwbouwhuis met etnische invloeden! De bewoners hebben hun zelfbouw nieuwbouwwoning tot in de puntjes uitgelijnd. Overal is aan gedacht; van maatwerk kasten tot de verlichting. Elk detail klopt.

Luxe interieur met etnische invloeden

Een nieuw huis betekent vaak een andere inrichting, de juiste indeling bepalen en misschien zelfs een nieuwe woonstijl vinden. Het gezin was door de bouw en alle keuzes die ze hebben gemaakt inmiddels keuze moe. Ze vertrouwen volledig op de mening en smaak van interieurstyliste Angelique.

Angelique: “In eerste instantie was het aftasten, omdat ze zo goed weten wat ze zelf willen. Alleen waren ze door de bouw en alle keuzes die ze hebben gemaakt een beetje keuze moe.”

Voor het inrichten van dit nieuwbouwhuis heeft onze styliste het meubelplan, raamdecoratie en kleuradvies samengesteld en de styling voor deze nieuwbouwwoning gedaan. “We zijn begonnen met het aanpakken van de woonkamer en het eetgedeelte.” Het kantoor aan huis kon ook wel een Woongelofelijk sausje gebruiken, deze is door Angelique ingericht. Ook heeft zij een stylingadvies voor de slaapkamer gegeven.

Na de zelfbouw waren de bewoners ‘keuze moe’ en gaven ze mij de vrije hand. Dit resulteerde in luxueus wonen met Etnische invloeden.

Material board

De interieurstijl van dit gezin is luxery wonen met een tikkie etnische stijl erin verwerkt. Deze stijl kenmerkt zich door mooie rijke materialen die gecombineerd worden met een rustige basis. Qua decoratie heeft het gezin wat items waar een verhaal achter zit.

Er is gekozen voor een eettafel met acht stoelen en een mega grote bank. Hier kan het gezin in wegkruipen voor een gezellige tv-avond.

Maak een afspraak
met Angelique!

Of maak een afspraak met een andere interieurstylist! Je kunt er ook voor kiezen om de keus aan ons te laten.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})