Binnenkijken bij
Edwin

Dit huis, van bewoner Edwin uit Wijbosch, heeft een complete metamorfose ondergaan! Van samenraapsels van meubels, gedateerd en vanuit een vorige relatie, tot een Hotel Chique interieur op maat waarbij aan alles is gedacht. Interieurstylist Nanda beet zich in dit grote project vast en neemt je nu mee in het proces en het eindresultaat.

 

Hotel chique interieur

Edwin was meteen heel duidelijk: zijn nieuwe interieur moest een fijne plek worden waarin alles klopt, van meubels tot woonaccessoires. Warmte en gezelligheid moeten de boventoon voeren en een beetje rekening houden met zijn kat was ook een wens. Een praktische indeling met een hotel chique vibe; dat moest het gaan worden!

 

Nanda: “Edwin gaf mij meteen alle vrijheid en vertrouwen, waardoor ik mijn creativiteit de vrije loop kon laten gaan en ik helemaal los kon om een prachtig totaalplaatje te creëren.”

’Ik wilde een nieuw interieur. Dat het zo mooi zou worden, alsof je naar een interieurmetamorfose op tv kijkt. Dat had ik niet verwacht.’’

Material board

Nanda: “Voor Edwin heb ik gekozen voor een zacht, maar stoer interieur. Zachte tinten en texturen, maar bijvoorbeeld wel een strakke, donkere kast. Een behang geeft een fijne sfeer en zorgt voor het kleuraccent, zodat de rest mooi neutraal kan blijven.”

Geen mannenhuis

In het huis van Edwin mocht alles veranderen, graag zelfs! Het enige wat moest blijven was het behang, daar was hij nog steeds blij mee. Nanda: “Dat is natuurlijk helemaal prima. Een totaaladvies wil niet zeggen dat er helemaal niets meer van je oude interieur kan blijven. Het behang bleef, dus daar heb ik op voortgeborduurd en het interieurontwerp op afgestemd.” Nanda kreeg vervolgens alle vrijheid om het hotel chique interieur vorm te geven.

 

Edwin: “Ik heb het volledige interieuradvies van Nanda opgevolgd, nadat ik haar schets zag en heb niet eigenwijs voor een andere kleur gekozen.” Het is belangrijk dat je de klant goed aanvoelt en begrijpt en precies inziet wat zijn of haar smaak is. Edwin wilde graag een kloppend geheel, alsof je een woonblad binnenloopt. Met het presenteren van een schets en het meenemen van stofstalen wordt het gevoel meteen duidelijk.

Ik word nog elke dag blij als ik thuis kom.

Een zacht,
maar stoer interieur

Nanda: “Voor Edwin heb ik gekozen voor een zacht, maar stoer interieur. Zachte tinten en texturen, maar bijvoorbeeld wel een strakke, donkere kast. Een behang geeft een fijne sfeer en zorgt voor het kleuraccent, zodat de rest mooi neutraal kan blijven.”

Het interieur van Edwin mocht absoluut geen typisch ‘mannenhuis’ worden, maar juist sfeervol, om lekker in te koken en visite te ontvangen!

Een complete
Metamorfose

Edwin: ‘’Ik wilde een nieuw interieur. Dat het zo mooi zou worden, alsof je naar een interieurmetamorfose op tv kijkt. Dat had ik niet verwacht. Ik ben nog elke keer blij als ik thuis kom. Dát is het belangrijkste!’’ Inmiddels pakt Edwin na zijn prachtige interieur door met zijn tuinterras.

Gratis interieuradvies aanvragen

Of ontdek onze unieke werkwijze

Maak een afspraak
met Nanda!

Of maak een afspraak met een andere interieurstylist! Je kunt er ook voor kiezen om de keus aan ons te laten.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})