Binnenkijken bij
Rob

We kijken binnen bij Rob, net verhuisd naar een bestaande rijtjeswoning in Wijbosch. De wens voor een interieur in hotel chique stijl was groot, maar Rob dacht dat dat vast niet ging in zijn knusse woning.

Interieurstylist Nanda dacht daar anders over en ging aan de slag! 

 

Hotel chique interieur

De weg naar een stijlvol, rijk en warm interieur begon met een bezoek aan huis, waarbij Nanda de ruimtes aanvoelt en Rob leert kennen. Het identity board tijdens het adviesgesprek was dan ook verrassend en spot-on; er was een duidelijke klik met de stylist!

Rob: “Alles mag aangepast worden, behalve de stereo installatie!” Dit was voor Nanda dan de start geweest om een ontwerp voor een maatwerk kast te maken.

In de woonkamer is gekozen voor een behang dat horizontaal geplaatst is. Hierdoor ontstaat er een knusse nis om heerlijk te zitten. De bank in een matte stof en de velours glans in het behang en het vloerkleed, zorgt voor een mooi contrast. Het contrast van donker met lichte kleuren geeft uitstraling en haalt elkaar op. 

De stereo-installatie moest blijven en daar is dan ook de maatwerk kast op afgestemd. Aan de ovalen eettafel, praktisch gekozen om meer loopruimte te behouden, staan eetkamerstoelen die je kunt draaien, met en zonder arm. Dit interieur is daarna met de juiste verlichting, gordijnen en accessoires volledig afgestyled en echt ‘af’!

Rob was verrast in de uitwerking van Nanda, zij begreep hem helemaal!

Een hotel chique
rijtjeswoning

De interieurstijl van Rob is stijlvol, rijk, smaakvol oftewel; hotel chique. De inrichting wordt gekenmerkt door grotere meubels. Dit zorgt voor meer rust en maakt tegelijkertijd een statement. Hierdoor wordt er ook meer gezelligheid gecreëerd in het huis, iets dat Rob in zijn eigen interieur miste.

Het interieur is helemaal getransformeerd, alles is aangepakt behalve de vloer en de rails van de gordijnen.

Moodboards downloaden

Het interieuradvies van Van Donzel is erg uitgebreid. Wil je zien hoe wij het interieur aan Rob hebben gepresenteerd? Download zijn moodboards, schetsen van de woonruimte en de 3D-visualisatie via onderstaande button.

Fijn om tijdens de vaak langere levertijd nog eens in te zien of om je aankoop aan vrienden en familie te showen!

Het contrast van donkere en lichte kleuren geeft extra uitstraling en het haalt elkaar op!

Maak een afspraak
met Nanda!

Of maak een afspraak met een andere interieurstylist! Je kunt er ook voor kiezen om de keus aan ons te laten.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})