Binnenkijken bij
Tejo & Stephan

Dit project is er wederom eentje waar we héél erg blij van worden: een complete metamorfose van rustiek en landelijk naar een Hotel Chique interieur mét persoonlijke touch.

Interieurstyliste Angelique klaarde deze styling-klus en neemt je mee in het proces én natuurlijk het eindresultaat!

Chic & Uniek

Stijlvol mét persoonlijke touch

Tejo en Stephan wisten direct welke opdracht ze onze styliste mee wilden geven, namelijk het creëren van een Hotel Chique interieur, dat een uniek en stijlvol geheel vormt mét een persoonlijke touch.

Angelique: “Tijdens de verre reizen door de jaren heen, heeft het stel veel unieke items en ornamenten verzameld. Het was een grote wens om deze dierbare collectie te integreren in het nieuwe interieur.”

Het was een grote wens om deze dierbare collectie te integreren in het nieuwe interieur

(S)tof Idee

Tejo: “De klik met Angelique was direct aanwezig. Zeker na de eerste moodboards wisten we zeker dat zij onze stijl begreep en we deze klus aan haar over konden laten.” Of ze compleet vrij spel heeft gekregen? Dat niet helemaal. Zo is de fauteuil van oma bijvoorbeeld één van de favoriete items die ze graag wilden behouden.

Angelique: “We waren het erover eens dat de rode kleur niet helemaal paste in de nieuwe look en feel van het interieur. Daarom hebben we ervoor gekozen om de fauteuil letterlijk in een nieuw jasje te steken, door deze opnieuw te stofferen in een prachtige en stijlvolle donkergroene stof met bronzen glans. Zo blijft de herinnering bewaard én past hij perfect in de nieuwe Hotel Chique woonkamer.”

Meedenken

“Klanten weten vaak niet wat er allemaal mogelijk is bij ons” aldus Angelique. “Zo hebben we naast de gestoffeerde fauteuil ook meegedacht over de schouw in de eetkamer. Ook deze heeft zijn eigen metamorfose ondergaan van wit naar stijlvol zwart, met geglazuurde tegels!”

Ook dacht ze mee na over de indeling de verschillende ruimtes. Bijvoorbeeld de lange, smalle ruimte die parallel loopt aan de eet- en woonkamer werd voorheen nagenoeg niet gebruikt. Angelique: “Zonde! Maar met een nieuw behang, twee fauteuils en een handvol accessoires, volstaat deze ruimte nu als leeskamer en heerlijke plek voor een kop koffie of een wijntje.”

1+1=3

Ten slotte koos Angelique voor dit Hotel Chique interieur maar liefst drie soorten behang. Een gedurfde keuze, zou je denken. Door vervolgens voor de muurverf een mooie natureltint te kiezen, loopt het geheel echter mooi en zacht in elkaar over.

Material board

Angelique: “Voor het behang wilden ze écht iets unieks. Zo ben ik gaan bellen en heb ik diverse behangstalen opgevraagd aan de hand van het moodboard dat ik voor dit project maakte. Uiteindelijk kozen we voor dit fantastische dessin uit Italië, dat je hier in bijna geen enkel interieur of stalenboek tegenkomt.”

De klik met Angelique was direct aanwezig. Na het material board wisten we zeker dat zij onze stijl begreep

Maak een afspraak
met Angelique!

Of maak een afspraak met een van de andere interieurstylisten van Woongelofelijk Van Donzel! Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de keus aan ons te laten.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})