Binnenkijken bij
Kristel & Roland

Verbouwen of verhuizen? Die vraag stelden Kristel en Roland zichzelf toen hun huis toe was aan een opknapbeurt. De gezellige, groene wijk speelde een grote rol in hun keuze om te blijven en hun hoogglans witte interieur een upgrade te geven naar modern, warm en ‘Royal Blue’ interieur!

 

Royal Blue interieur

Sinds 8 jaar woont het gezin in deze vrijstaande woning. Met de basis, zoals de indeling van de ruimte, is niets mis, maar de keuken, vloer, kozijnen en meubels waren aan vervanging: “Niet helemaal meer van deze tijd“, aldus Kristel. De hoogglans meubels en chromen onderstellen waren klaar voor een moderne upgrade!

De wens voor meer warmte, een diversiteit aan materialen en statement pieces, past goed bij verkoopstylist Maaike. Eerst moest de basis aangepakt worden en daarom adviseerde Maaike een sfeervolle visgraatvloer, zwarte kozijnen voor een duidelijke belijning en lichte muren als frisse tegenhanger. Harm de Klein tekende de basis, Maaike borduurde erop voort met het intekenen van de meubels.

We bleven maar kijken naar de 3D-tekening; heel verrassend en met al onze wensen erin!

Maaike: “Door de hoekbank te draaien en midden in de ruimte te zetten creëer je een knusse woonkamer en een minder traditionele opstelling. Het riante, blauwe vloerkleed verbindt de bank met alle losse elementen er omheen, maar ook de prachtige side table achter de bank.”

De witte hoogglans zuil is vervangen door een zwart exemplaar. “Een aantal elementen in het before-interieur waren oké en stonden op de juiste plek. Door deze te vervangen door een zwarte, moderne variant, past het ineens in het nieuwe geheel!”, aldus Maaike.

Met deze nieuwe eethoek zien wij uit naar etentjes en spelletjesavonden met ons gezin én vrienden!

Wil je ook advies
van een interieurstylist?

Maak dan een afspraak.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})