Binnenkijken bij
Lieke & Maurice

Bij binnenkomst ziet stylist Angelique meteen waar de bewoners zo verliefd op zijn geworden. Ze hebben misschien even door de ‘bruine brij’ heen moeten kijken, maar om de prachtige, authentieke details kun je gewoonweg niet heen. De lijsten aan het plafond, de schouw, de hoge, ronde raamkozijnen en ook de vensterbanken maken dit unieke plaatje compleet.

 

 

Royal Blue interieur met rijke stoffen

De bewoners Lieke en Maurice knappen steeds een ruimte op, en hoe! Ze wisten al heel goed wat ze wilden en met een kleur- en materialenplan, inrichting én styling aan huis (lees: klooster) adviseerde Angelique een totaalplaatje waarin alles samenkomt. “Met dit gedurfde project ben ik helemaal in mijn nopjes! Een interieur ‘in progress’, maar nu al een droomhuis!”, aldus Angelique.

In de woonkamer kozen we voor een velvet bank in een diepe blauwtint, echt een rijke stof én de eyecatcher van de ruimte. De gecapitonneerde poefs en goudkleurige bijzettafel passen perfect bij de sierlijsten op het plafond, en het zijdeachtige karpet van 6,5 bij 4 meter maakt de elegante en royale stijl compleet.

Met dit gedurfde project ben ik helemaal in mijn nopjes!

Royal blue
Met unieke eyecatchers

In de woonkamer kozen we voor een velvet bank in een diepe blauwtint, echt een rijke stof én de eyecatcher van de ruimte. De gecapitonneerde poefs en goudkleurige bijzettafel passen perfect bij de sierlijsten op het plafond, en het zijdeachtige karpet van 6,5 bij 4 meter maakt de elegante en Royal Blue woonstijl helemaal compleet.

Een interieur in 'progress’, maar nu al een droomhuis!

Maak een afspraak
met Angelique!

Of maak een afspraak met een andere interieurstylist! Je kunt er ook voor kiezen om de keus aan ons te laten.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['content']['total'] }})