Binnenkijken bij
Wendy& Robert

Vandaag kijken we binnen bij Wendy en Robert, waar styliste Angelique een totaaladvies van meubels, accessoires, (muur)kleuren én behang verzorgde. Helemaal in rustiek chique woonstijl. Wat een verschil! Benieuwd naar de before-foto’s en het eindresultaat? Lees dan verder!

 

Rustiek chique interieur

Zo’n twaalf jaar geleden was het huis af! Helemaal ‘eigen’ en naar hun persoonlijke smaak gebouwd en ingericht. De rustiek chique woonstijl van Wendy en Robert destijds komt ook nu terug als basis, maar het geheel mocht allemaal wel wat luchtiger, verfijnder en samenhangender.

En dat hoef je Angelique geen tweede keer te zeggen! Ze ging aan de slag en als eerst maakte de grote, teakhouten wandkast plaats voor een side table met slank, messing frame. Ook het tv-meubel en de salontafel(s) ogen ondanks hun zwarte kleur toch ruimtelijk door het moderne design.

Door de muren niet wit maar in een mooie natureltint te schilderen, worden de meubels echt in de ruimte opgenomen.
Een advies van meubels tot aan de allerlaatste styling bij je thuis heeft echt meerwaarde! Het resultaat is erg mooi! We zouden het zelf zo niet voor elkaar gekregen hebben.

Contrast
& Textuur

Die donkere kleur gaat het contrast aan met de zand- en beigetinten van de meubels, en is zorgvuldig gematcht met het behang. De subtiele croco-print geeft een rijke uitstraling aan het geheel en vangt direct de aandacht als je de ruimte binnenkomt.

Ook het vloerkleed verbindt de complete zithoek van de woonkamer, en de textuur geeft net dat beetje extra body.

Een kleuradvies
Op maat

Angelique: “Door de muren niet wit maar in een mooie natureltint te schilderen, worden de meubels echt in de ruimte opgenomen. Dat is een groot verschil met ‘gewoon’ meubels in een ruimte plaatsen.”

Ook de schuifdeuren naar de keuken toe zijn meegenomen in het kleuradvies en hebben een lik verf gekregen. “Deze hebben nu dezelfde zwarte kleur als de salontafels en het tv-meubel en dat is een mooi voorbeeld van een kleine ingreep met een groot effect!” aldus Angelique.

Maak een afspraak
met Angelique!

Of maak een afspraak met een andere interieurstylist! Je kunt er ook voor kiezen om de keus aan ons te laten.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})