Binnenkijken bij
Familie Selten

Familie Selten uit Wilbertoord was toe aan een nieuw interieur en Nanda mocht zich erin vastbijten en koos voor een rustiek industriële woonstijl. De man des huizes is schilder, maar in het interieur is geen spatje verf te bekennen. Álle wanden mochten voorzien worden van een behang en dan kan je als interieurstylist echt lekker los! Daarbij mocht de wens en mening van de kinderen ook zwaar wegen, om zo te komen toch een echt familiehuis!

 

Rustiek industrieel interieur

Een vast gegeven waar Nanda mee moest werken is de haard die centraal, tussen game- en woonkamer, geplaatst is. Helemaal niet erg, want deze kast en haard in één is van prachtig staal en puur hout gemaakt. Nanda adviseerde om het bovenste gedeelte als vitrinekast te laten maken, met planken om pronkstukken op te plaatsen. Het lievelingskussen met de tijger werd het uitgangspunt voor het interieur van de gamekamer.

 

Deze ruimte is een belangrijk onderdeel van de woonkamer, waarbij de kinderen een eigen cognac leren bank kregen om comfortabel wat uurtjes per dag op door te kunnen gamen… uh komen. Omdat zoonlief houdt van alles wat met dieren te maken heeft koos Nanda hier voor een behang met krokodillenprint. De ingelijste vlinders en insecten, door hemzelf ingelijst, kregen een plek op de muur en in de vitrinekast. De vaste boekenkast die eerst op de plek van de bank stond, moest verhuizen naar de woonkamer. In de gamekamer ontstond hierdoor een koof.

Nanda: “Door de koof tegen het plafond met de muur mee te behangen ontstaat er voor je gevoel een knusse nis, waarin je heerlijk zit als je juist hier je bank plaatst!”

‘’Nanda beloofde dat het goed kwam, de wensen van de kinderen zouden écht gaan matchen met die van ons!’’

Bouwkundigadvies
Van interieurstylist Nanda

Gerlinde: “We vonden het meteen een goed idee om de vaste boekenkast te verplaatsen naar de woonkamer. Op die plek zat een deur naar een andere kamer, maar die gebruikte we al bijna nooit én is ook via een andere deur te bereiken. We hadden niet verwacht dat Van Donzel ook met advies voor bouwkundige ingrepen zou komen.” 

Door de kast groen te schilderen moderniseer je deze meteen en past ie perfect bij alle nieuwe groene items! Zo werd de keuken ook aangepakt, alle kastfronten werden geschilderd voor meer eenheid. Met de nieuwe boomstamtafel en heerlijke, groene eetfauteuils is ook de leefkeuken weer helemaal up-to-date!

 

 

Eenheid creëren
Met behulp van het meubilair

Eenheid is wel een belangrijk key word geweest bij het inrichting van de ruimtes van deze boerderij. De poef heeft dezelfde stoffering als de bank in de game kamer en het groen van de fauteuil in de woonkamer matcht met het groene behang in de game kamer. De twee aparte ruimtes, in de woonstijl rustiek industrieel, worden zo toch één.

De boekenkast verplaatsen en voor een deur zetten die nooit gebruikt werd was één van bouwkundige inzichten die Nanda ons gaf.

Maak een afspraak
met Nanda!

Of maak een afspraak met een andere interieurstyliste! Je kunt er ook voor kiezen om de keus aan ons te laten.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})