Binnenkijken bij
Nick & Irma

In 2 blogs kijken we binnen bij Nick en Irma en hun sophisticated rustiek interieur. Later schrijven we over de keuken en bovenverdieping van deze prachtige boerderij in Uden. Toen Nick en Irma de boerderij kochten was het hoognodig om deze naar hun eigen smaak in te richten.

We hebben ze hierbij volledig ontzorgd! Lees snel verder om de spectaculaire metamorfose te zien!

Sophisticated rustiek interieur

Nick: “Pim is een goede vriend van mij. We hebben elkaar op school leren kennen. Ons vorige huis hebben we ook door Van Donzel laten inrichten. Daar waren we zo tevreden over, dat de keus om terug naar deze winkel te komen snel was gemaakt.”

Pim is eerst in het nieuwe huis van Nick en Irma gaan kijken, om zo een gevoel te krijgen bij de ruimtes. Doordat Pim het stel persoonlijk kent, kon hij extra goed inspelen op hun wensen, smaak en interesses. Daarna heeft styliste Doret samen met Nick en Irma gekeken wat hun aanspreekt qua stijl en sfeer. De keuze viel op een sophisticated rustiek interieur, waarbij Doret een compleet interieuradvies heeft gegeven. Hierbij zijn de meubels, stoffering, kleuradvies en afstyling in meegenomen.

Doret: “Nick en Irma hadden weinig specifieke wensen, maar wisten wel heel goed wat ze mooi vinden. Met name de indeling van de woning was een uitdaging, daarom hebben ze deze vraag weer bij ons neergelegd. Nick en Irma vonden mijn sophisticated rustieke interieuradvies meteen perfect aansluiten bij hun beoogde droomhuis. Dat is als stylist zijnde natuurlijk extra mooi.”

Warme huiselijke ruimtes

Wat Nick en Irma graag terug wilden zien in hun boerderij? Geen specifieke interieurstijl, maar wel de wens voor warme huiselijke ruimtes. Een kleine knipoog naar het landelijk wonen mocht ook wel, gezien de prachtig verbouwde woonboerderij. Omdat er niet veel natuurlijk licht de woning in valt, moet hun interieur ook fris zijn. Genoeg om mee aan de slag te gaan dus!

Een echte eyecatcher in het huis zijn de gebinten, de portaal vormige houten draagconstructie. De gebinten waren donker gelakt. “Niet echt meer van deze tijd. Daarom hebben we deze laten zandstralen, waardoor het originele hout weer naar voren kwam. Dit geeft een veel rustigere en natuurlijke uitstraling. Meteen ook een stuk moderner en dus meer passend bij de nieuwe meubels.”

Material board

In een sophisticated rustiek interieur is het de kunst om natuurlijke elementen een moderne touch te geven en te werken met diverse structuren en texturen. Cognac leer, een houten vloer én houten accenten in meubels en accessoires, de kleur groen en verder fris wit!

We weten wel wat we mooi vinden, maar
konden het zelf niet samenstellen.
Doret sloeg meteen de spijker op z’n kop!

Een ontspannende
loungehoek

Twee comfortabele fauteuils, een vloerkleed, een mooie plant et voilà: een heerlijke extra loungehoek. De wandkast hebben Nick en Irma kortgeleden bij ons gekocht, nog voor hun vorige huis. De bladen hebben we in de kleur wengé gemaakt, om het contrast tussen de witte deuren en de wand te vergroten en zodat deze beter past bij hun nieuwe interieur. Een statement piece in de vorm van een bijzondere lamp maakt het hoekje meteen af. Hier kan iedereen in het gezin zich afzonderen met een boek of e-reader en ben je toch gezellig aanwezig in de woonkamer. Geen zin om te lezen? Netflixen op een tablet kan hier ook uitstekend.

“Zo is dat vergeten hoekje in de woonkamer ineens heel slim ingericht.”, aldus interieurstyliste Doret.

Chillplek voor de
kinderen

Wat Nick en Irma graag terug wilden zien in hun boerderij? Geen specifieke interieurstijl, maar wel de wens voor warme huiselijke ruimtes. Een kleine knipoog naar het landelijk wonen mocht ook wel, gezien de prachtig verbouwde woonboerderij. Omdat er niet veel natuurlijk licht de woning in valt, moet hun interieur ook fris zijn. Genoeg om mee aan de slag te gaan en sophisticated rustiek bleek een schot in de roos!

Voor dit totaal interieuradvies is niet alleen een meubelplan, maar ook raamdecoratie, vloerkleden en een kleuradvies van de wanden gerealiseerd. Op alle details is gelet: de woning is tot in de puntjes afgestyled. En je ziet: je hoeft geen afscheid te nemen van nog heel goede meubels of meubels die voor jou van grote waarde zijn. Bij een interieuradvies op maat houden we wat dat betreft overal rekening mee.

Nick en Irma vonden mijn interieuradvies meteen perfect
aansluiten bij hun beoogde droomhuis. Dat is
als stylist zijnde natuurlijk extra mooi.

Maak een afspraak
met Doret!

Of maak een afspraak met een andere interieurstyliste! Je kunt er ook voor kiezen om de keus aan ons te laten.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})