Zin in een dessert dat niet bang is om te vlammen? Deze tropische smaakbom combineert zoet, pittig en fris in één waanzinnig gerecht.
De Kamado van Grill Guru doet het werk: ananas op hoog vuur, afblussen met rum en een kick van chili. Daarbovenop een romige mascarpone met honing en limoen.
Simpel te maken, superlekker, en perfect voor lange zomeravonden in je tuin.
Voor de ananas:
– 1 rijpe ananas (kroon en schil verwijderd)
– 5 eetlepels Don Papa Rum
– 1 theelepel chilivlokken
Voor de honing-limoenmascarpone:
– 250 g mascarpone
– 1 eetlepel honing
– Rasp van 1 limoen (schil goed schoonboenen)
– 1–2 eetlepels limoensap (of extra rum voor de liefhebber)
Optioneel voor de finishing touch:
– Verse munt, fijn gesneden
Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})
Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})
Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})