Via deze blog wil ik graag Het Stijllab in het zonnetje zetten. In de blog vertel ik wat Het Stijllab precies inhoudt en waar we ons zoal mee bezig houden.

 

Het Stijllab

Het Stijllab is opgericht en bedacht door de stylisten van Van Donzel. De slogan van Van Donzel is Woongelofelijk en dit willen we dan ook uitstralen. Met Het Stijllab kunnen we iets bijzonders bieden. Een stukje extra service die niet elke woonwinkel biedt.

 

Het Stijllab

 

Interieuradvies

De hoofdtaak van de stylistes bij Van Donzel is het geven van interieuradviezen. Dit kan een totaalplaatje met kleur, materiaal en meubeladvies zijn maar ook een styling advies aan huis. Je kunt het als klant zo gek genoeg bedenken op interieurgebied en wij kunnen het.

 

TIP: wist je ook dat wij meubels op maat kunnen leveren? Denk hierbij niet alleen aan een hangend tv-meubel maar ook aan bijvoorbeeld een haard ombouwkast.

 

Het Stijllab

 

Thema’s

Al onze blogs worden zelf bedacht en geschreven. Waar halen onze stylistes toch al die inspiratie vandaan?

Elk jaar gaan de stylistes rond de tafel zitten om de opgedane inspiratie in dat jaar door te spreken. Met de inspiratie worden thema’s bedacht die passen bij het nieuwe jaar. Elke maand bedenken we een ander thema. We proberen de thema’s altijd af te stemmen op onze klant, het seizoen en de merken die we verkopen. Zo proberen we elke maand onze klanten te inspireren met nieuwe stijlen.

 

Het Stijllab

Het Stijllab

 

De thema’s verwerken we vervolgens in de blogs die we schrijven. Naast de blogs voeren we de thema’s ook door in de stijlkamers die we in Het Stijllab hebben staan. Verder wordt er bij elk thema een inspirerend moodboard gemaakt. Houdt ons dus vooral in de gaten om up to date te blijven van de trends van het jaar!

 

Het Stijllab

 

De stijlkamers

Een nieuw jaar is aangebroken wat inhoud dat we weer nieuwe thema’s hebben bedacht. Komende maanden gaan we ons dus weer bezig houden met het transformeren van de stijlkamers. Houdt onze stijlkamers dan ook goed in de gaten want voor je het weet heeft een kamer een nieuwe stijl gekregen.

 

Het Stijllab

Het Stijllab

 

TIP: wist jij dat we naast ons Stijllab ook een Stalenlab hebben? Hier vind je de nieuwste materialen, kleuren en behangetjes.

 

Het Stijllab

 

Het Stijllab

 

In Het Staallab geven wij verder ook workshops die alles te maken hebben met het stijlen van je huis. Houdt vooral onze website in de gaten voor de volgende workshop.

 

Het Stijllab

 

Beurzen

Naast het bedenken van thema’s en het creëren van mooie en vernieuwende interieuradviezen voor jullie, bezoeken de stylistes af en toe wat beurzen. De beurzen houden ons fris en geïnspireerd. Op deze manier kunnen wij een nog beter en passender advies aan de klant geven.

 

Het Stijllab

 

Wil je jouw interieur ook een nieuw uiterlijk geven? De interieur stylisten van Het Stijllab bij Van Donzel helpen je graag met het maken van de juiste keuzes.