De aftrap is een feit, wat was het een gaaf event! We kijken terug op een ontzettend leuke en vooral inspirerende avond met de Stijliconen van Van Donzel. Superleuk dat we elkaar op deze manier hebben leren kennen. Nieuwsgierig naar deze avond? Lees dan snel verder. We nemen je mee naar deze woongelofelijke avond.

 

Stijliconen Event

 

Onze samenwerking

Sinds kort is Van Donzel een samenwerking aangegaan met een aantal gedreven interieurliefhebbers en inspirerende mensen die hun passie gebruiken om anderen te inspireren. Ook wel genoemd, onze Stijliconen! We komen een aantal keer per jaar samen tijdens Instagrammable events met heerlijke hapjes en drankjes, een workshop en natuurlijk gezelligheid. En je raad het al, afgelopen week was een van deze events en wel de allereerste.

 

Even voorstellen

Nieuwsgierig naar wie onze Stijliconen zijn? We stellen ze graag aan je voor:

Stijliconen Event

 

Mocht je nu benieuwd zijn wat onze Stijliconen bezighoud bij Van Donzel? Volg hen op Instagram én blijf up to date.

 

Bolletje wol

Geen lintje doorknippen, maar een bolletje wol. Om elkaar beter te leren kennen hebben we de avond officieel geopend met een spelletje. Het voorstelrondje werd creatief ingezet. Degene met het bolletje wol in de hand, stelde haarzelf voor. Daarna mocht je het bolletje wol naar iemand anders ‘gooien’ en stelde diegene haarzelf voor. Het eindresultaat: een web dat staat voor deze nieuwe samenwerking. Om de avond én samenwerking af te trappen werd het web doorgeknipt.

 

Stijliconen Event

 

Sandra van Finntage

Zo leuk dat Sandra van Finntage deze avond haar succesverhaal met ons en de Stijliconen heeft willen delen. Erg leerzaam én inspirerend hoe zij vanuit haar passie is gekomen tot waar ze nu staat. Na aandachtig luisteren was er natuurlijk ook tijd om vragen te stellen.

 

 

Time for sushi

Heerlijke sushi en aardappelkoekjes om van te smullen. Dineren aan een tafel als deze liet het eten nog lekkerder smaken. Met dank aan onze styliste Angelique voor de tafelstyling. Ze heeft een prachtplaatje neer weten te zetten.

 

Stijliconen Event

 

Stijliconen Event

 

Leuk weetje

Wist je dat het wetenschappelijk bewezen is dat foto’s maken van je maaltijd ervoor zorgt dat je er nóg meer van geniet? Dan hebben wij en de Stijliconen er met z’n alle erg van genoten! Wat hebben we leuke kiekjes van het diner voorbij zien komen.

 

Stijliconen Event

 

We keep you posted!

De samenwerking met onze Stijliconen is op een woongelofelijke manier van start gegaan. Wat je nu van hen kunt verwachten? Veel! Volg hen én ons op Instagram en blijf op de hoogte van al het leuks. Laat je inspireren door onze interieurliefhebbers en mensen met een passie waar zij zich hard voor maken. Houd ons en hen dus goed in de gaten. 😉