Ruil Je Fauteuil

 

You get a fauteuil, and you get a fauteuil!

 

Oktober woonmaand is gestart en na het denderende succes van vorig jaar zijn we er weer met Ruil je Fauteuil! Met maar liefst 400 deelnemers vorig jaar en ontelbaar veel berichten gedurende dit jaar met de vraag wanneer de actie weer start, kondigen we nu aan dat we 1 november weer op pad gaan met gloednieuwe fauteuils! News flash: omdat we dit jaar 111 jaar (!!) bestaan gaan we niet op pad met 6 fauteuils, maar met 11+1 fauteuils om te ruilen! Twee teams gaan met een volgeladen wagen Nederland rond om bij willekeurige adressen aan te bellen.

 

button klik hier om mee te doen

 

Van ruilen komt huilen…

Maar niet met deze kneiteractie! Je hebt vast nog een oud, doorgezakt modelletje staan die nodig toe is aan vervanging of je wil je interieur een upgrade geven door er een statement piece aan toe te voegen. Als een echte Oprah delen wij spiksplinternieuw fauteuils uit (you get a fauteuil, and you get a fauteuil)! Het gaat om maar liefst 12 (TWAALF!) Oona fauteuils van XOOON t.w.v. €429,-! En het mooie van alles: wij nemen jouw oude fauteuil mee, daar ben je dus meteen vanaf! Zit jij er klaar voor? Lees dan snel verder!Oona fauteuilRJF Oona 

Zo doe je mee

 

Je kunt je aanmelden tot en met donderdag 28 oktober 12.00 uur. Op maandag 1 november zet je je oude fauteuil buiten. Voorzie je stoel van een tag (hier downloaden). Print deze of teken hem na en bevestig het aan de stoel. Nu kun je rustig gaan zitten afwachten.

 

Ben je een van de twaalf gelukkigen, dan verrassen we je op maandag 1 november tussen 8.00 en 21.00 uur met een nieuwe Woongelofelijke zit!

 

 

button klik hier om mee te doen

 

Voorwaarden

Ruil Je Fauteuil

 

 

Tijdens deze actie zijn voorwaarden van toepassing. Bij het invullen van het contactformulier ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

 

Deelname

// What you see is what you get. Bekijk vooraf de XOOON Oona fauteuil in de winkel als je er niet zeker van bent of je deze wil winnen.

 

// Zorg dat alle gevraagde gegevens met een sterretje zijn ingevuld. Pas dan doe je officieel mee. Geen zorgen, we gebruiken jouw gegevens alleen voor deze winactie.

 

// Je bent zelf verantwoordelijk voor je oude fauteuil buiten, denk aan weersinvloeden of diefstal (denk niet dat ze hem willen, maar toch..).

 

// Je oude fauteuil is het ruilmiddel voor de nieuwe Oona fauteuil, zorg dus dat deze aanwezig is en buiten staat. Is dit niet het geval? Dan rijden wij je huis voorbij.

 

// De oude fauteuil moet een fauteuil zijn. Tuinstoelen, houten keukenstoelen en alles wat geen fauteuil is, is uitgesloten van deelname.

 

// Zorg dat je zelf thuis bent, of iemand in plaats van jou. De stoel moet in ontvangst genomen worden. Uiteraard vinden wij het leuk om JOU blij te maken, dus zorg ervoor dat je er bent.

 

// De gewonnen fauteuil kan niet ingewisseld worden voor contanten.

 

// Je gaat ermee akkoord dat wij tijdens het omruilen van de fauteuil video-opnamen maken van jou en de omgeving.

 

 

Bezorging

// De gewonnen fauteuil kan niet opgehaald worden, maar wordt gebracht op maandag 1 november 2021 tussen 8.00 en 21.00 uur.

 

Terugblik naar onze Ruil je Fauteuil roadtrip 2020