Vandaag open

Vandaag open

Loading...
t.w.v.
€ 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Serviceformulier

Het is natuurlijk vervelend als u een servicemelding heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw servicemelding via de e-mail aan de afdeling service door te geven. Dit kan per e-mail middels onderstaand formulier, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling service zullen de servicemelding bekijken en proberen naar ieders tevredenheid op te lossen.
Onze gegevens:
Van Donzel
Industrielaan 12
5405 AB Uden

Na ontvangst van uw servicemelding ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw servicemelding binnen 48 uur na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar www.vandonzel.nl bij is  aangesloten.  

Bij het adviseren over en het afnemen van onze producten en/of diensten, vragen wij om jouw persoonsgegevens. Woongelofelijk Van Donzel houdt zich hierbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Bekijk hier onze privacy-policy.

* Deze velden zijn verplicht

Klantgegegvens

Artikelgegevens

Klachtgegevens

Foto's

    Wanneer het uw klacht verduidelijk kunt u foto's toevoegen (Max. 2mb.)

* Deze velden zijn verplicht

Uw bericht

* Deze velden zijn verplicht