Industrieel interieur

Rough and tough! Als je houdt van fabriekshallen, bakstenen muren en robuuste items dan hoor jij bij team ‘industrieel’. Een industrieel interieur kenmerkt zich door ruwe, stoere en onbewerkte materialen zoals hout, staal, beton en leer. 

Industriële kleuren en materialen

Met het kleurenpalet in een industrieel interieur ben je niet heel uitgesproken, maar kies je voor een sobere basis in zwart, wit, grijs- groen- en bruintinten en eventueel één item in een knalkleur als statement. Vul dit aan met een aantal grote blikvangers zoals een fabriekslamp, een bruin leren stoel met metalen frame, een cognac bank, stoere relaxfauteuil of grote wanddecoratie. Zo blijft je industriële inrichting ruimtelijk en overzichtelijk!

Tips voor een industrieel interieur

Met een licht schapenvacht op de bank of een koeienhuid op de vloer creëer je textuur en warmte. Een industriële inrichting kan namelijk soms een kille uitstraling met zich meebrengen. Ook warme houtsoorten en velvet stoffen maken je industriële interieur stijlvol en gemoedelijk.

Ook fan van een industrieel interieur?

In onze woonwinkel in Uden vind je een ruim assortiment aan industriële meubels en accessoires. Benieuwd hoe je je interieur echt industrieel verantwoord kunt inrichten of kun je wel wat hulp en inspiratie gebruiken? 

Kom naar Woongelofelijk Van Donzel of vraag rijblijvend interieuradvies aan. 

 

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})