Funky Chic: een woonstijl met lef!

Interieurstyliste Angelique waagde zich aan een nieuwe Stijlkamer in de woontrend: Funky Chic! Dit is dé trend om te knallen en opvallen. Wil jij deze, of een andere woonstijl, voor je eigen interieur, dan is ons gratis interieuradvies aan huis wellicht wat voor jou!

 

Funky Chic staat voor warmte & vrolijkheid

Instant happy word je van deze trend! Met een fluweelbehang, fauteuil met bloemenprint, glimmende gouden accessoires en een beetje lef creëer jij een warm interieur waar de vrolijkheid vanaf spat! Een funky chic interieur is warmluxe en inspirerend. Een goede basiskleur? Ga voor smaragdgroen!

“Funky Chic, een woonstijl met lef"

Funky chic? Wat is dat nou precies…

Behang met een drukke print is weer helemaal van nu: een echt kunstwerk op de muur. Met de verschillende kleuren, materialen en woonaccessoires laat je jouw eigen persoonlijkheid en creativiteit in je interieur terugkomen. Kleuren hoef je niet per se te herhalen, sterker nog; liever niet!

Bij funky chic draait het om knallen en opvallen: kleur op kleur, warme stoffen en rijke prints.Zachte, fluwelen kussens, gouden accessoires, kringloopgelukjes en kleuren die je niet zo snel samen zou zien, komen terug in deze trend: het mag uitbundig en botsen. In een funky chic interieur kan het allemaal!

Funky chic is een bijzondere woonstijl en is ook zeker niet voor iedereen weggelegd. Toch geeft een funky chic interieur een heel vertrouwd en warm gevoel: de creatieve mix van diverse items voelt als thuiskomen. De mogelijkheden zijn eindeloos in een funky chic interieur: niet één inrichting zal er hetzelfde uitzien.

Het is een stijl met heel veel persoonlijkheid en karakter. Alles mag en alles kan, maar het uitgangspunt is om ‘fun’ in je interieur toe te passen. Hoe gekker, hoe beter en dat vinden wij helemaal leuk!

Eyecatchers

Elk interieur bestaat uit items met verschillende rollen. Eén daarvan is de eyecatcher: hét absolute focuspunt van je interieur. De rest van je interieur heeft als rol om deze blikvangers beter uit te laten komen. Eyecatchers hoeven helemaal niet groot te zijn, maar wel bijzonder. Het kunnen items zijn die je tijdens een verre reis hebt gevonden, een unieke kringloopvondst of een bijzonder erfstuk. De meeste woonstijlen zijn gebouwd om één eyecatcher, maar bij funky chic zijn er veel meer blikvangers! Overal waar je kijkt is iets te zien. En het fantastische aan blikvangers is dat ze eigenlijk altijd wel een gesprek uitlokken met je bezoek.

Angelique: “Het mixen en matchen van verschillende kleuren, prints en stoffen is sowieso leuk om te proberen: dit geeft vaak de meest verrassende combinaties. Durf jij thuis ook verschillende stijlen bij elkaar te combineren?”

Nóóit meer acties, tips en wooninspiratie missen?

Schrijf je dan in voor onze Woongelofelijke e-mail.

Gratis aanmelden

Wij versturen géén spam

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})