Leenbus

Wil je op een zelf gekozen moment je meubels in huis hebben, ben je niet zo’n fan van bezorgkosten of had je altijd al een Van Donzel-bezorger willen zijn? It’s a match: onze leenbus! Deze woongelofelijke service zorgt ervoor dat je binnen een straal van 30 km kosteloos* je meubels bij ons kunt ophalen en bij je thuis kunt afleveren met onze bus en/of aanhanger. Hij heeft nu zelfs een make-over gehad dus je maakt gegarandeerd de blits met dit voertuig!

De Leenbus

Hoe werkt het?

Geef na het plaatsen van je order in de winkel aan dat je van deze service gebruik wil maken, dan plant Bert je aanvraag zo zorgvuldig mogelijk in zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van je aankoop. Besluit je op een later moment dat je gebruik wil maken van de leenbus? Geen probleem; geeft de dames van de balie een telefoontje en ook dan nemen we je aanvraag op in de planning. Let wel op dat je bij het reserveren van een aanhanger in het bezit dient te zijn van het benodigde rijbewijs BE.

Wat kost het?

Binnen een straal van 0 tot en met 30 km is de huur van de bus (en eventuele aanhanger) kosteloos. Je betaalt echter wel een borg van €50,- per leenobject. Deze krijg je uiteraard weer terug bij het netjes terugbrengen van de spullen. Woon je verder weg dan 30 km? Je kunt dan nog steeds gebruik maken van de service, we rekenen binnen een straal van 31 t/m 50 km echter een bedrag van €65,- aan huur. Ook in dit geval betaal €50,- per leenobject dat we na afloop aan je retourneren.

Wat zijn de voorwaarden?

Je bent als gebruiker volledig aansprakelijk bij schade. De schade die je veroorzaakt aan je eigen goederen of van derden, vallen onder je eigen verzekeringsvoorwaarden. Zorg ervoor dat je de bus en/of aanhanger op tijd weer terug brengt; Woongelofelijk Van Donzel heeft het recht om een boete van €15,- per 15 minuten te berekenen dat de leenobjecten te laat bij onze winkel terug zijn. Daarnaast zijn de bus en/of aanhanger uitsluitend bedoeld voor het transporteren van goederen die zijn aangekocht bij Woongelofelijk Van Donzel. Bij overtreding hiervan hebben we het recht om een boete te berekenen van €50,- per overtreding. Alle verkeersboetes/ -overtredingen die je maakt tijdens de leenperiode zijn voor rekening van de bestuurder. Leen je ook de aanhanger? Je dient als bestuurder zelf zorg te dragen voor het juiste kenteken/nummerbord ervan. Nog één laatste dingetje: gelieve geen afval of verpakkingsmateriaal in de bus of aanhanger achter te laten.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})