Ons verhaal

Meer dan ‘zomaar’ een meubelwinkel “Dit is precies waar ik van droomde, alleen had ik het zelf nooit zo kunnen bedenken!” Bij Woongelofelijk Van Donzel laten we je zien en ontdekken wie jij bent of wilt zijn als het gaat om wonen. We brengen je op ideeën die de jouwe hadden kunnen zijn en daarmee verrassen en verwonderen wij je.

Zelfs mijn man vond het leuk!

Dat maakt ons Woongelofelijk!

Inspireren is een van onze belangrijkste waarden. Niet alleen door wat we laten zien en doen, maar vooral door de manier waarop: enthousiast, optimistisch en creatief. Bij Van Donzel is altijd wat te beleven; we presenteren de laatste trends, brengen je op nieuwe ideeën en laten verrassende mogelijkheden zien.

We denken niet in beperkingen, maar kijken met een frisse, creatieve blik naar wat wel kan. We verleiden je om net buiten je comfortzone op zoek te gaan naar oplossingen die niet alleen bij je passen, maar die je stoutste dromen overtreffen!

Aan de ene kant zijn we heel no nonsense en gewoon: niet lullen, maar poetsen, dat past perfect bij ons. Maar wat we stiekem het allerleukste vinden is alles behalve gewoon; spraakmakende dingen doen. Dat kan heel groot zijn, maar ook heel klein: een event met een giga donut wall of ons jaarlijkse winterevent waar álles kan, dat kleine wow-momentje voor die klant omdat we iets onmogelijks toch voor elkaar krijgen, die uitzondering die we maken en waar we hemel en aarde voor bewegen om het tóch vandaag voor elkaar te krijgen, omdat we oprecht betrokken zijn bij een persoonlijk verhaal. Onverwachte, bijzondere dingen doen die mensen enthousiast maken. Letterlijk spraakmakend zijn; blijer kun je ons niet maken!

Wij maken wonen woongelofelijk!

De geschiedenis van Van Donzel gaat inmiddels 110 jaar terug en begint bij Frans en Maria van Donzel waar Frans in 1905 een timmerwerkplaats bouwt en als meubelmaker aan de slag gaat. Het complete verhaal is vastgelegd in een prachtig boek vol foto’s anekdotes, krantenknipsels en advertenties die het verhaal van 110 jaar Van Donzel vertellen.

Van Prior van Milstraat naar de Industrielaan; een grote winkel met een breed assortiment.

Kom ons eens opzoeken of bekijk onze collectie online en leer onze interieurstylistes kennen!

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['content']['total'] }})