Onze cultuur

Wat ons bindt? Het juiste DNA. Woongelofelijk zijn we als we dingen op onze eigen, unieke manier doen. Dat werkt alleen als je erin gelooft en alle neuzen dezelfde kant op staan. Alleen dan steken we met kop en schouders boven de rest uit. Dat doen wij zo:

Klantgedreven

De klant is koning, ja dat weten we nu wel. Een stap extra zetten maakt ons bijzonder. Natuurlijk zijn we vriendelijk, behulpzaam en doen we wat we beloven; dat is onze basis. Maar écht geïnteresseerd zijn, goed luisteren, het snappen en de tijd nemen is voor ons óók de normaalste zaak van de wereld. Alleen dan bedenken we samen oplossingen die verwachtingen overtreffen!

''Een leuke dag was toen ons team lunch voor het hele bedrijf heeft gemaakt''

Inspirerend

Er is hier altijd iets te beleven. In no-time verbouwen wij een nieuwe afdeling, tuigen we een kerstboom van 6 meter op, rijden een auto binnen, versturen we écht leuke post, lanceren we trendy stijlkamers en verleiden we klanten buiten hun comfortzone te gaan. We denken nooit in beperkingen, maar kijken door een creatieve bril naar wat wel kan.

Spraakmakend

Aan de ene kant zijn we heel no nonsense en gewoon: niet lullen, maar poetsen, dat past perfect bij ons. Maar wat we stiekem het allerleukste vinden is alles behalve gewoon; spraakmakende dingen doen. Dat kan heel groot zijn, maar ook heel klein: ons jaarlijkse winterevent waar álles kan, dat kleine wow-momentje voor een klant of die uitzondering die we maken en waar we hemel en aarde voor bewegen om het tóch vandaag voor elkaar te krijgen. Onverwachte, bijzondere dingen doen die mensen enthousiast maken en verrassen. Letterlijk spraakmakend zijn; blijer kun je ons niet maken!

''Een snelgroeiend bedrijf waar veel gebeurt. We schakelen snel en op unieke wijze''

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})