Behang met patroon op jouw muur

Je ziet het steeds vaker in een interieur: kleurrijk behang met patroon in de woonkamer. Het is weer helemaal terug van weggeweest! Denk aan behang met een stijlvol bloemenpatroon of met exotische vogels. Het geeft net dat beetje extra aan jouw interieur. 

Advies op maat

Het uitkiezen van zo’n behang is iets wat weloverwogen moet gebeuren. Wanneer een behang een patroon heeft kan het al snel druk ogen en het moet natuurlijk wel passen bij je interieur.

Onze interieurstylisten geven je graag advies over welk behang met patroon bij jou past!

Behang bij jou thuis

Behangen kan weleens een lastig klusje zijn. De muren moeten voorbereid worden, de meubels moeten van de muur af en daarna moet het behang nog netjes geplaatst worden. Dat is een expertise die niet iedereen zomaar in huis heeft. Vanuit Van Donzel zorgen we daarom voor een behanger die bij jou thuis het behang met patroon komt plaatsen. Zo weet je zeker dat het er netjes uit komt te zien.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op of kom naar onze woonwinkel in Uden. Hier krijg je persoonlijk advies en kun je de kleur en textuur zélf ervaren.

Liever behang of verf?

Een speciaal effect geven aan een leeg muurtje in huis kan met verf of behang. Het heeft beide zo z’n voor- en nadelen.

Voordelen van behang

- Behang is beschikbaar met verschillende prints en patronen. Binnen no-time heb je dus een heel speciaal effect op je muur zitten.
- Met behang kun je je muur reliëf geven. Er zijn namelijk verschillende behangen met structuur.
- Behang blijft zo’n 10 – 15 jaar mooi.

Voordelen van verf

- Met verf blijft de wand mooi egaal.
- Verven vraagt minder voorkennis en expertise.
- Verf is goedkoper dan behang.
-  Je kunt over een bestaande laag verf of behang heen verven.

Welke van de twee wandbekledingen de voorkeur heeft ligt dus geheel aan jouw interieursmaak en de moeite die je erin wenst te stoppen. Ook daar adviseren we je met plezier bij!

Advies op maat bij Van Donzel

Onze woonwinkel in Uden is met een oppervlakte van maar liefst 12.000m² een bron van wooninspiratie. Je kunt hier langskomen voor persoonlijk advies op maat voor niet alleen je behang, maar ook je vloer en gordijnen.

Kom dus binnenkort een keer langs in onze winkel om jouw persoonlijke advies te ontvangen en alle materialen met eigen ogen te bekijken. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Meer vloer • raam • muur

.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})