Verf

Rustig wit of fel met een kleurtje. Een geverfde muur maakt of breekt de ruimte. Met ons brede assortiment aan verf adviseren we je graag met een kleur die past bij jouw interieur.

Verf- en kleuradvies

Bijna elk huishouden heeft een muur met een kleurtje. Niet voor niets, want een warme of donkere kleur maakt een huis sfeervol. Ook geheel egaal witte muren hebben hun charme wanneer je gaat voor een sereen aanzicht. Zit je er ook aan te denken om een muur of meerdere muren in je huis te verven? Dan is het goed om te kijken welke kleur verf in jouw interieur het beste uit de verf komt. Een verkeerde kleur verf kan sfeerbepalend zijn voor de ruimte. Bij Van Donzel helpen we je graag vanuit Home made By met interieuradvies op het gebied van wandbekleding. Van velours tot vloer en van behang tot verf; onze design adviseur Doret bekijkt geeft je advies op maat.

Verf van Home Made By

Home Made By is een interieuradviesbureau dat in verschillende woonwinkels gevestigd is. Ook in onze winkel is speciaal een hoek ingericht voor Home Made By. De interieuradviseurs werken met hun eigen merk verf. De collectie verf bestaat uit vier verschillende soorten verf. Je kunt kiezen voor een muurverf, krijtverf, lak of grondverf. Al deze soorten verf kunnen in verschillende kleuren gemengd worden. Alle verfsoorten zijn  op waterbasis. Voordeel hiervan is dat de verf een minder sterke geur heeft en geen stoffen bevat die milieuschade aanrichten. Het aanbrengen van verf op waterbasis is heel gemakkelijk en heeft een kortere droogtijd. Binnen 4 tot 6 uur is de verf droog..

Onze woonwinkel in Uden is met een oppervlakte van maar liefst 12.000m2 een bron van wooninspiratie. Je kunt hier langskomen voor persoonlijk advies op maat voor niet alleen verf, maar ook je vloer en gordijnen.

Kom dus binnenkort een keer langs in onze winkel om jouw persoonlijke advies te ontvangen en alle materialen met eigen ogen te bekijken. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

De voordelen van verf

// Met verf blijft de wand mooi egaal. 

// Verven vraagt minder voorkennis en expertise. 

// Verf is goedkoper dan behang.

// Je kunt over een bestaande laag verf of behang heen verven.

 

De voordelen van behang

// Behang is beschikbaar met verschillende prints en patronen.

// Binnen no-time heb je dus een heel speciaal effect op je muur zitten.

// Met behang kun je je muur reliëf geven. Er zijn namelijk verschillende behangen met structuur. 

// Behang blijft zo’n 10 – 15 jaar mooi.

Lees hier meer over behang.

Bekijk meer woningtextiel

.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['content']['total'] }})