Raambekleding

Raambekleding, een noodzakelijk goed in huis. Je wilt immers niet dat iedereen zo naar binnen kan kijken. Daarnaast is het fijn om de zon te kunnen weren als deze fel naar binnen schijnt. Dat raambekleding noodzakelijk is betekent niet dat het niet stijlvol hoeft te zijn. Sterker nog, gordijnen of jaloezieën omvangen een vrij groot vlak in je huis. Dan is het ook fijn als jouw raambekleding helemaal past in jouw interieur.

Raambekleding en raamdecoratie

Advies op maat voor je raamdecoratie en gordijnen

Bij Woongelofelijk Van Donzel in Uden helpen we je graag vanuit Home made By met interieuradvies op het gebied van raam- en wandbekleding. Hierbij kun je denken aan gordijnen, maar ook aan verschillende soorten behang en vloeren. Onze design adviseur Doret van Home Made By bekijkt samen met jou de mogelijkheden.

Raambekleding kopen in Uden

Onze woonwinkel in Uden is met een oppervlakte van maar liefst 12.000m2 een bron van wooninspiratie. Daarnaast is er een deel van de winkel ingericht voor Home Made By advies. Je kunt hier langskomen voor persoonlijk advies op maat voor niet alleen je (plissé)gordijnen of jaloezieën, maar ook je vloer of verf.

Kom dus binnenkort een keer langs in onze winkel om jouw persoonlijke advies te ontvangen en alle materialen met eigen ogen te bekijken. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Onze raambekleding en raamdecoratie is verkrijgbaar in verschillende soorten, materialen, maten en kleuren. Denk aan egale en zachte kleuren, maar ook in trendy en kleurrijke dessins. Voor welke raambekleding kies jij? Met een gordijn of een jaloezie creëer je eenvoudig de lichtinval in huis, en bepaal je zelf de hoeveelheid privacy die jij op dat moment prettig vindt.

Bekijk hieronder onze collectie raambekleding en raamdecoratie. Wil je meer weten? Wij helpen je graag en geven je advies op maat!

Raamdecoratie advies per ruimte

In iedere ruimte in huis zijn er andere soorten raamdecoratie geschikt. Wat zijn jouw wensen voor raamdecoratie in bijvoorbeeld de woonkamer en slaapkamer? Voor de woonkamer kan sfeer en uitstraling heel belangrijk zijn. Voor de slaapkamer is het belangrijk dat het dag- en zonlicht verduisterd wordt. Wij helpen je graag om de juiste raamdecoratie voor elke ruimte te vinden.

 

Raambekleding voor de Woonkamer

Voor de woonkamer zijn er verschillende soorten raamdecoratie mogelijk. Jaloezieën zijn erg populair omdat ze zorgen voor een ruimtelijke uitstraling. Je kunt eenvoudig de gewenste hoeveelheid lichtinval creëren. Ze zijn er in verschillende materialen, zoals hout, kunststof en aluminium.

Ook zijn plissé gordijnen een aanrader. Deze ogen fris en rustig. Plissé gordijnen zorgen dat je bij te veel zoninval toch nog daglicht binnen hebt als je ze dicht doet (als je kiest voor lichtdoorlatende tenminste). Je kunt ze ook deels open doen en zelfs van de bovenzijde. Zo kun je veel daglicht binnen laten en toch privacy behouden.

 

Raambekleding voor de slaapkamer

Wil je in de slaapkamer wakker worden in een donkere kamer of wakker worden met zonnestralen in je gezicht? Beide kan. Voor een goede nachtrust is een goed verduisterende slaapkamer beter. Verduisterende gordijnen zijn hiervoor een echte aanrader. Ze zijn sfeervol en gemakkelijk in gebruik.

Wist je dat rol- en plisségordijnen tegenwoordig ook in verschillende verduisterende stoffen verkrijgbaar zijn? Wil je liever toch iets meer lichtinval in je slaapkamer? Dan zijn jaloezieën een goede keuze. Bij jaloezieën kun je zelf bepalen hoeveel licht de slaapkamer binnenkomt.

Raambekleding voor de keuken

Raamdecoratie voor in je keuken moet naast sfeervol natuurlijk ook functioneel zijn. Elke soort raamdecoratie zorgt voor een andere sfeer en heeft andere functionaliteiten en eigenschappen. In de keuken is het belangrijk om te kiezen voor een makkelijk te reinigen raamdecoratie omdat je vaak te maken hebt met vet en vuil.

Aluminium en houten jaloezieën zijn hiervoor een goede keuze. Ze passen in veel woonstijlen en ze zijn eenvoudig te reinigen. Ook plisségordijnen zijn een goede keuze voor in de keuken. Ze zijn erg sfeervol en de stoffen zijn vochtbestendig. Wel zo handig in de keuken.

Bekijk meer woningtextiel

.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['content']['total'] }})