woongelofelijke bezorgservice

 

Na weken wachten is het dan eindelijk zo ver: je meubels worden thuisgebracht. Dat is niet niks, want hier heb je met smart op gewacht, muren voor geverfd of behangen en foto’s aan vrienden en familie van gedeeld. Wij vinden het belangrijk dat je van een Woongelofelijke aankoop geniet en de bezorging is daarmee de kers op de taart.

 

Een ‘Woongelofelijke bezorgservice’, daar heb je vast nog nooit van gehoord. Nu claimt iedereen aan fantastische bezorging te doen, maar wij maken het écht waar! Hoe?

 

// Ten eerste: de bezorging gebeurt altijd door onze professionele chauffeurs
// Als de afspraak staat bellen we je een kwartier voor aankomst
// De meubels worden geplaatst en afgesteld en zijn vooraf al door ons gecheckt op beschadigingen
// De montage van bijvoorbeeld poten wordt ter plekke gedaan
// We bevestigen vloerbescherming onder de poten
// We geven onderhoudsadvies- en instructies
// Uiteraard nemen wij het verpakkingsmateriaal mee terug en vinden we het helemaal niet erg om ook nog even te stofzuigen

 

NOG WAT GAVE EXTRA’S
// Alle meubels worden in stevige, gewatteerde meubelhoezen bij je geleverd. Super tegen (transport)schade en het voelt op deze manier als een cadeautje
// Wij leggen een beschermer over je drempel, dan kan daar ook niets misgaan!
// Daarna rollen wij vakkundig onze droogloopmat uit. Houden we de boel binnen ook een beetje schoon bij slecht weer
// Heb je houten meubels gekocht dan geven wij je informatie om de luchtvochtigheid in huis optimaal te houden om zo het werken van het hout voor te zijn

 

WAT KOST DE BEZORGSERVICE?

Straal Verzendkosten
0 t/m 30 km € 65
31 t/m 65 km €100
66 t/m 100 km € 150
Vanaf 100 km** € 1,25 per km (heen- en terugreis)

 

* Voor Profijt Meubel en outlet-artikelen wordt €65 in rekening gebracht voor bezorging binnen een straal van 30 km. Buiten deze straal worden bovenstaande tarieven gehanteerd. Bij Profijt Meubel en outlet-artikelen dient u de artikelen zelf uit te pakken en eventuele poot(bank)/handgrepen (meubelen) zelf te monteren.
** Vanaf 100 km nemen onze externe partners het van ons over en bezorgen zij de meubels netjes bij je thuis.

 

PRIJZEN
Alle prijzen op de website luiden, tenzij anders aangegeven, in euro en zijn, tenzij anders vermeld, vanaf prijzen inclusief BTW, maar exclusief andere heffingen van overheidswege en exclusief bezorgkosten. Wijzigingen in prijs evenals het publiceren van foutieve prijzen en model voorbehouden. Dit geldt ook voor het publiceren van foutieve prijzen door derden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

 

ONZE LEENBUS

Wil je op een zelf gekozen moment je meubels in huis hebben, ben je niet zo’n fan van bezorgkosten of had je altijd al een Van Donzel-bezorger willen zijn? It’s a match: onze leenbus! Deze woongelofelijke service zorgt ervoor dat je binnen een straal van 30 km kosteloos* je meubels bij ons kunt ophalen en bij je thuis kunt afleveren met onze bus en/of aanhanger. Hij heeft nu zelfs een make-over gehad dus je maakt gegarandeerd de blits met dit voertuig!

 

Hoe werkt het?

Geef na het plaatsen van je order in de winkel aan dat je van deze service gebruik wil maken, dan plant Bert je aanvraag zo zorgvuldig mogelijk in zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van je aankoop. Besluit je op een later moment dat je gebruik wil maken van de leenbus? Geen probleem; geeft de dames van de balie een telefoontje en ook dan nemen we je aanvraag op in de planning. Let wel op dat je bij het reserveren van een aanhanger in het bezit dient te zijn van het benodigde rijbewijs BE.

 

 

 

Wat kost het?

Binnen een straal van 0 tot en met 30 km is de huur van de bus (en eventuele aanhanger) kosteloos. Je betaalt echter wel een borg van €50,- per leenobject. Deze krijg je uiteraard weer terug bij het netjes terugbrengen van de spullen. Woon je verder weg dan 30 km? Je kunt dan nog steeds gebruik maken van de service, we rekenen binnen een straal van 31 t/m 50 km echter een bedrag van €65,- aan huur. Ook in dit geval betaal €50,- per leenobject dat we na afloop aan je retourneren.

 

Wat zijn de voorwaarden?

Je bent als gebruiker volledig aansprakelijk bij schade. De schade die je veroorzaakt aan je eigen goederen of van derden, vallen onder je eigen verzekeringsvoorwaarden. Zorg ervoor dat je de bus en/of aanhanger op tijd weer terug brengt; Woongelofelijk Van Donzel heeft het recht om een boete van €15,- per 15 minuten te berekenen dat de leenobjecten te laat bij onze winkel terug zijn. Daarnaast zijn de bus en/of aanhanger uitsluitend bedoeld voor het transporteren van goederen die zijn aangekocht bij Woongelofelijk Van Donzel. Bij overtreding hiervan hebben we het recht om een boete te berekenen van €50,- per overtreding. Alle verkeersboetes/ -overtredingen die je maakt tijdens de leenperiode zijn voor rekening van de bestuurder. Leen je ook de aanhanger? Je dient als bestuurder zelf zorg te dragen voor het juiste kenteken/nummerbord ervan. Nog één laatste dingetje: gelieve geen afval of verpakkingsmateriaal in de bus of aanhanger achter te laten.