Scandinavisch interieur

RØST! Een Scandinavisch interieur herken je door het gebruik van lichte kleuren, strakke lijnen, grafische prints en natuurlijke materialen. De inrichting straalt rust, gezelligheid- ook wel ‘hygge’ genoemd door onze Noorderburen – en ruimtelijkheid uit.

Kleuren en materialen van een Scandinavisch interieur

Een Scandinavisch interieur lijkt op het eerste gezicht misschien op de woonstijl ‘design’, maar het verschil zit hem in de toevoeging van woonaccessoires en houten meubels.

Nog steeds geldt hier less is more, maar wel met een licht schapenvacht of een vloerkleed met grafische print. Door het toevoegen van planten kun je het buitenleven naar binnen halen en oogt je basic interieur absoluut niet kil en afstandelijk!

 

Design, maar toch anders

Licht, wit, blank hout en ruimte; dan zit je helemaal goed voor een Scandinavisch interieur. Warmte voeg je toe door knusse dierenvachtjes, vloerkleden en jute te gebruiken of een mooi, zacht kleed met grafisch patroon onder je voeten. Verder is hout het allerbelangrijkste, zowel in meubels als in wand- of plafondbekleding.

Door strakke lijnen terug te laten komen houd je je interieur zo ‘clean’ mogelijk. Dat opgeruimde zie je ook op de muren; eenvoudige tekeningen in een lijst, een ranke tak in een glazen fles of wat opgestapelde boeken in een kast. Kleur past niet echt in een Scandinavisch interieur, maar groene planten zijn wel een must!

Wil je ook een Scandinavisch interieur?

In onze woonwinkel in Uden vind je een groot assortiment aan meubels en accessoires voor jouw Scandinavische interieur. Kun je wel wat tips gebruiken bij ket kiezen van de juiste items of juist bij het weglaten ervan? (less is more, remember?!)

Neem dan vrijblijvend contact op met onze stylistes voor interieuradvies op maat!

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})