2,5 zitsbank Alburg + HR-schuim zitting

Artikel nr.: 10428530

€ 599,00

Profijt Meubel advies?

Marcia helpt je graag

Kom naar Woongelofelijk Van Donzel laat je adviseren door Marcia.

Productomschrijving
Grijs-groene 2,5 zitsbank AlburgAfgewerkt met een vlindernaadBekleed met een fijne weefstofLosse, keerbare rugkussensZelf samen te stellenUitstekend zitcomfort: HR-schuim op nosagverenOnze bank Alburg heeft door de strakke, kubistische vormen en zwart metalen poten een stoere, moderne uitstraling die eigenlijk in ieder interieur wel past. De bank is uitgevoerd in een fijne weefstof in verschillende grijs-groene kleurnuances. Dit model is standaard voorzien van een vlindernaad, wat de bank een eigen, unieke uitstraling geeft.Deze uitvoering is voorzien van HR-schuim op nosagveren in de zitting. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht waardoor de zitkussens langdurig hun vorm en comfort behouden. Dit heeft een wat zachter zitcomfort. De rugkussens hebben een wat zachter comfort.Online is deze uitvoering van bank Alburg ook in een 2 of 3 zitsbank verkrijgbaar, en met een ander zitcomfort. Ben je helemaal weg van dit model, maar past in jouw woonkamer beter een hoekbank? Of wil je een andere stof of kleur? Ook dat is mogelijk!In de winkel is model Alburg verkrijgbaar in vele verschillende opstellingen en soorten bekleding om je eigen zithoek of bankstel samen te stellen. Daarnaast kun je kiezen uit diverse zitcomforts zodat je het comfort kan afstemmen op je eigen wens. Voor extra comfort zijn er verschillende afmetingen sierkussens en hoofdsteunen beschikbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Dat maakt jouw bank helemaal af! Kom naar onze winkel en ontdek alle mogelijkheden.OnderhoudDe bank heeft losse rugkussens. Om deze goed in vorm te houden, is het belangrijk om ze regelmatig op te kloppen. De rugkussens zijn ook keerbaar; voor een gelijkmatige belasting is het goed om ze af en toe van plaats te wisselen en ze om te keren. De zitkussens zitten vast.

Vergelijkbare producten

Profijt Meubel Uden

Ontdek Profijt Meubel Uden met de laagste prijsgarantie, snelle levering en unieke zitgarantie. In onze showroom vind je een ruime collectie, van banken en fauteuils tot kasten en eettafels.

Kom voor deskundig advies en inspiratie naar Profijt Meubel Uden. Gevestigd op de 1ste verdieping van Woongelofelijk Van Donzel.

 

Bezoek de winkel

Openingstijden

Maandag

13:00 - 17:30 uur

Dinsdag

10:00 - 17:30 uur

Woensdag

10:00 - 17:30 uur

Donderdag

10:00 - 17:30 uur

Vrijdag

10:00 - 21:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

11:00 - 17:00 uur

Vandaag nog langskomen?
We zijn vandaag open tot 17:00 Plan je route

Onze merken

De mooiste woonmerken. Van design tot landelijk en voor iedere portemonnee. Dát is Woongelofelijk Van Donzel.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})