Het Nederlandse merk HKliving richt zich op het ontwerpen en produceren van meubels en woonaccessoires. HKliving creëert toegankelijke collecties die zijn geïnspireerd op traditionele en functionele ontwerpen. Het merk staat bekend om zijn unieke en eigenzinnige ontwerpen, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende materialen zoals hout, keramiek en glas.

Veel van de ontwerpen hebben een vintage uitstraling, gecombineerd met moderne invloeden. De items zijn vaak met de hand geglazuurd en daardoor écht uniek. Lees snel meer over dit bijzondere merk.

HKliving

Woonaccessoires
Lampen
Vloerkleden
Kasten
Tafels
Stoelen
Banken
De HKliving brochure downloaden

De oorsprong van het merk HKliving

HKliving is opgericht in 2008 door de twee Nederlandse jeugdvrienden Emiel Hetsen en Sander Klaver. Door de initialen van hun beide achternamen te gebruiken, werd de merknaam HKliving gecreëerd. De combinatie van een creatieve geest en een wiskundig brein bleek een winnende formule.

De geschiedenis

In 2002 was Emiel een professionele antiekkoper. Hij struinde de wereld af voor mooie en vooral unieke, antieke items. Hij gaf ze een tweede leven door deze items te verspreiden in Europa. In 2008 bereikte de vraag naar vintage meubels het hoogtepunt. Hij nam contact op met zijn jeugdvriend Sander om meer opties aan zijn, inmiddels grote, klantenbestand aan te bieden.

Sander hielp Emiel bij het opzetten van de productie van verschillende artikelen in Azië; en zo werd HKliving geboren! En vanaf dag één was het een groot succes. Hun eerste collectie met 28 producten, werd binnen een jaar al verkocht in 12 landen. Inmiddels is het merk verkrijgbaar in maar liefst 70 landen.

Behoud van traditie

Bij HKliving draait het om toegankelijke collecties met producten die geïnspireerd zijn door traditionele en bruikbare ontwerpen. Tijdens het ontwerpproces gaat de focus naar het eren van de originele stijl en invloeden, maar tegelijkertijd ook op het creëren van toegankelijke, eigentijdse items. 

HKliving bij Woongelofelijk Van Donzel

Waarom kiezen voor HKliving bij Van Donzel?

Als HKliving verkooppunt hebben we op de begane grond van onze woonwinkel in Uden een hele eigen afdeling. Door te kiezen voor Woongelofelijk Van Donzel krijg je altijd:

1) Een exclusief verkooppunt. Wij zijn een van de weinige verkooppunten in Uden die HKliving in collectie heeft. Hier zijn wij trots op! Je hoeft dus niet meer ver te reizen om een mooi item van HKliving te scoren.

2) Twee keer per jaar een nieuwe collectie. Twee keer per jaar komt HKliving met een nieuwe collectie. Goed nieuws voor de echte HKliving fans; je kunt dus regelmatig jouw collectie aanvullen.

3) Persoonlijk interieuradvies. In onze woonwinkel in Uden hebben we een volledige afdeling HKliving, met woonspecialisten die altijd voor je klaar staan voor interieuradvies.

4) Voor ieder wat wils. De stijlen van HKliving zijn gebaseerd op de 4 windrichtingen. Noord, Oost, Zuid en West, met ieder haar eigen eigenschappen. De producten worden ook deels in deze delen van de wereld gemaakt. Ieder werelddeel heeft namelijk haar eigen krachten en specialiteit in handwerk. Tijdens het ontwerpproces wordt de stijl van de regio's gerespecteerd en wordt er een bijpassende, moderne twist aangegeven. 

5) Woongelofelijke bezorgservice. We bezorgen met onze eigen Woongelofelijke bezorgservice waarbij onze bezorgers de meubels op de gewenste plek plaatsen, monteren en de verpakking weer meenemen. Liever de leenbus? Dat kan ook!

6) 7 jaar woongelofelijke service. Woongelofelijke service waarmee je 7 jaar gegarandeerd bent van professionele hulp bij eventuele ongemakken aan je zitmeubel.

Interieuradvies bij Van Donzel in Uden

Sta je te popelen om jouw woning in te richten met meubels of accessoires van HKliving, maar ben je er eigenlijk nog niet helemaal over uit wat jouw woonstijl is? Op de eerste verdieping van onze woonwinkel in Uden hebben we een hele afdeling ingericht met HKliving. De meubels en accessoires zijn gemixt en perfect gematcht, zodat jij inspiratie op kunt doen. Met de collectie presenteren we suggesties en willen we je inspireren, maar je bepaalt je eigen stijl!

Wil je liever persoonlijk advies? Onze interieurstylisten geven je graag interieuradvies op maat. Daarnaast ontdekken ze samen met jou welke woonstijl binnen de collectie helemaal bij jou past. Laat je inspireren en maak gerust eens een afspraak met één van onze interieuradviseurs.

Stijl jouw woning af met woonaccessoires van HKliving

Met de verschillende lijnen van HKliving is het voor iedereen mogelijk om je woning perfect af te stijlen. Denk bijvoorbeeld aan de bekende 70s ceramics collection of reliëf art panel. De items worden gekenmerkt door de vele kleurrijke items. Het is dus een makkelijke manier om meer kleur in je woning te creëren. Neem een kijkje op onze afdeling en laad je verrassen. 

Onze andere woonmerken

In onze woonwinkel in Uden vind je ook andere merken zoals Baenks, Henders & Hazel, House of Dutchz, INHOUSE, Kloeck, Profijt Meubel, XOOON,en Yoi.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})