3 zitsbank Licenza

Artikel nr.: 10380776

€ 949,00

Profijt Meubel advies?

Marcia helpt je graag

Kom naar Woongelofelijk Van Donzel laat je adviseren door Marcia.

Productomschrijving
Licenza: eigentijds en stijlvolModel Licenza geeft je een geweldig zitcomfort in combinatie met een stijlvolle belijning en is voorzien van vaste zit- en rugkussens. De belijning wordt extra geaccentueerd door een horizontale naad in de rugleuning en de toepassing van een vlindernaad. Model Licenza past door de eigentijdse belijning in veel verschillende interieurs en bij diverse interieursmaken.Vaste zit- en rugkussensKeuze uit zwarte metalen poten of een stoer zwart metalen frameLeverbaar in alle stoffen en kleuren uit de Profijt Meubel stoffencollectieStandaard wordt model Licenza geleverd met zwarte metalen poten. Tegen meerprijs kun je ook kiezen voor een wat stoerder zwart metalen frame. De poten dienen er zelf nog onder gemonteerd te worden, om schade tijdens het transport te voorkomen. Hiervoor is uiteraard een montagehandleiding beschikbaar. Als je kiest voor het zwart metalen frame, is dit wel voorgemonteerd.Voor het zitcomfort kun je kiezen uit 2 verschillende varianten. Standaard is model Licenza voorzien van een hoogwaardig polyether zitcomfort. Tegen meerprijs kun je ook kiezen voor een pocketvering in combinatie met HR-schuim.Ons model Licenza kan geleverd worden als fauteuil, loveseat, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank en 3-zitsbank. Je kunt ook kiezen voor een hoekbank in de combinatie 2 zits + hoek met eiland, 2,5 zits + hoek met eiland of 3 zits + hoek met eiland. Ook is er een hocker in de afmeting 95x95 cm beschikbaar. Uiteraard zijn er ook bijpassende sierkussens en armkussens (in dezelfde stof of juist in een leuke contrast kleur) verkrijgbaar.Je kunt kiezen uit een ruime selectie stoffen en kleuren. Maak een keuze uit de vele kleuren uit het Profijt Meubel stoffenconcept. Als je de door jou gekozen stof graag eerst thuis wilt bekijken om te zien of het in je interieur past, hebben wij van de meeste stoffen knipstaaltjes beschikbaar.Ons ervaren personeel helpt je graag bij het kiezen van jouw nieuwe zitmeubel.

Vergelijkbare producten

Profijt Meubel Uden

Ontdek Profijt Meubel Uden met de laagste prijsgarantie, snelle levering en unieke zitgarantie. In onze showroom vind je een ruime collectie, van banken en fauteuils tot kasten en eettafels.

Kom voor deskundig advies en inspiratie naar Profijt Meubel Uden. Gevestigd op de 1ste verdieping van Woongelofelijk Van Donzel.

 

Bezoek de winkel

Openingstijden

Maandag

13:00 - 17:30 uur

Dinsdag

10:00 - 17:30 uur

Woensdag

10:00 - 17:30 uur

Donderdag

10:00 - 17:30 uur

Vrijdag

10:00 - 21:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

11:00 - 17:00 uur

Vandaag nog langskomen?
We zijn vandaag open tot 17:00 Plan je route

Onze merken

De mooiste woonmerken. Van design tot landelijk en voor iedere portemonnee. Dát is Woongelofelijk Van Donzel.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})