Armstoel Northam cognac

Artikel nr.: 10355175

€ 169,00

Gratis interieuradvies?

Nanda helpt je graag

Kom naar Woongelofelijk Van Donzel laat je verrassen door interieurstylist Nanda.

Maak een afspraak

Productomschrijving
Armstoel Northam; combineert een comfortabel zitcomfort met een mooie vormgevingArmstoel Northam is een comfortabele stoel met een mooie belijning, die in vele interieurs goed zal staan.Zwart metalen frameVoorzien van handgreepIn 3 kleuren verkrijgbaarSnel leverbaarModel Northam is verkrijgbaar in de stof zorro in de kleuren antraciet, cognac en moss. De armstoel is voorzien van een sierstiksel op de rugleuning, waardoor stoel Northam een geheel eigen karakter krijgt. Deze stoel wordt ongemonteerd geleverd, dit betekent dat je zelf deze nog dient te monteren. Een montagehandleiding is beschikbaar.Deze armstoel heeft een stevig metalen frame dat voorzien is van een zwarte poedercoating zodat het tegen een stootje kan. De zitting en rug zijn opgebouwd en de rug is voorzien van een handige handgreep. Deze stoelen zijn goed te combineren met een van de vele eettafels uit de Profijt Meubel collectie. Voor elk interieur is er een bijpassende tafel in diverse afmetingen, kleuren en met verschillende onderstellen leverbaar. Naast de diverse eettafels, heeft bij Profijt Meubel ook woonprogramma's in het assortiment in vele stijlen en kleuren.Voor onderhoudsproducten voor jouw meubelen kan je ook bij Profijt Meubel terecht. Wij hebben diverse onderhoudsproducten om o.a. jouw stoelen te beschermen tegen vuil en vlekken. Verder is er de mogelijkheid om de garantie tegen een geringe meerprijs te verlengen tot 5 jaar.

Vergelijkbare producten

Profijt Meubel Uden

Ontdek Profijt Meubel Uden met de laagste prijsgarantie, snelle levering en unieke zitgarantie. In onze showroom vind je een ruime collectie, van banken en fauteuils tot kasten en eettafels.

Kom voor deskundig advies en inspiratie naar Profijt Meubel Uden. Gevestigd op de 1ste verdieping van Woongelofelijk Van Donzel.

 

Bezoek de winkel

Openingstijden

Maandag

13:00 - 17:30 uur

Dinsdag

10:00 - 17:30 uur

Woensdag

10:00 - 17:30 uur

Donderdag

10:00 - 17:30 uur

Vrijdag

10:00 - 21:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

11:00 - 17:00 uur

Vandaag nog langskomen?
We zijn vandaag open tot 17:00 Plan je route

Onze merken

De mooiste woonmerken. Van design tot landelijk en voor iedere portemonnee. Dát is Woongelofelijk Van Donzel.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})