Bankstel 3+2 Ridgway antraciet + HR-schuim

Artikel nr.: 10384095

€ 1.248,00

Profijt Meubel advies?

Marcia helpt je graag

Kom naar Woongelofelijk Van Donzel laat je adviseren door Marcia.

Productomschrijving
Modern donkergrijs bankstel RidgwaySet, bestaande uit 3+2-zitsbankBekleed in een zachte stof met een luxe uitstralingModerne zwarte metalen potenUitstekend zitcomfort: HR-schuimIn diverse stoffen en kleuren verkrijgbaarOns bankstel Ridgway is een set bestaande uit een 3-zitsbank en een 2-zitsbank. De kubistische banken, voorzien van vaste zit- en rugkussens, hebben een zeer comfortabele zit. De strakke belijning van deze banken geeft je woonruimte een eigentijdse uitstraling die perfect past bij vele interieurs.De banken zijn uitgevoerd in een donkergrijze microvezelstof. Deze stof met luxe uitstraling is opgebouwd uit synthetische vezels, waardoor deze erg sterk is. Desondanks voelt hij erg zacht aan. Bovendien is de stof makkelijk in onderhoud, en erg geschikt voor intensief gebruik. De zwarte metalen poten voegen een vleugje elegantie en duurzaamheid toe aan het geheel.Deze banken zien er niet alleen luxueus uit, ze zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen. In de zitkussens is HR-schuim verwerkt. High Resilience schuim oftewel HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht, waardoor de zitting langdurig zijn vorm en comfort behoudt. Het HR-schuim kan in het begin wat harder aanvoelen maar na de inzitperiode zal dit materiaal zich steeds sneller vormen voor een optimaal zitcomfort. Dit betekent dat je kunt rekenen op optimale ondersteuning, waardoor deze banken jarenlang meegaan zonder in te boeten aan comfort.Online zijn deze banken ook apart verkrijgbaar en met een ander zitcomfort.Wil je ook graag een andere stof of kleur? Kom dan naar één van onze winkels. Hier kun je een keuze maken uit de vele stoffen en kleuren uit onze stoffencollectie. Om je nieuwe bank een geheel eigen look te geven, kun je kiezen voor een actueel retro stiksel op de rug en buitenzijde van de armen. Daarnaast heb je de keuze uit diverse zitcomforts en poten. Om je bank helemaal af te maken, zijn er sierkussens en bijpassende hockers verkrijgbaar in dezelfde of juist in een mooie bijpassende stof of kleur. Zo past bank Ridgway altijd perfect in jouw interieur!

Vergelijkbare producten

Profijt Meubel Uden

Ontdek Profijt Meubel Uden met de laagste prijsgarantie, snelle levering en unieke zitgarantie. In onze showroom vind je een ruime collectie, van banken en fauteuils tot kasten en eettafels.

Kom voor deskundig advies en inspiratie naar Profijt Meubel Uden. Gevestigd op de 1ste verdieping van Woongelofelijk Van Donzel.

 

Bezoek de winkel

Openingstijden

Maandag

13:00 - 17:30 uur

Dinsdag

10:00 - 17:30 uur

Woensdag

10:00 - 17:30 uur

Donderdag

10:00 - 17:30 uur

Vrijdag

10:00 - 21:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

11:00 - 17:00 uur

Vandaag nog langskomen?
We zijn vandaag open tot 17:00 Plan je route

Onze merken

De mooiste woonmerken. Van design tot landelijk en voor iedere portemonnee. Dát is Woongelofelijk Van Donzel.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})