Royal Blue interieur met rijke stoffen

De bewoners Lieke en Maurice knappen steeds een ruimte op, en hoe! Ze wisten al heel goed wat ze wilden en met een kleur- en materialenplan, inrichting én styling aan huis (lees: klooster) adviseerde Angelique een totaalplaatje waarin alles samenkomt. “Met dit gedurfde project ben ik helemaal in mijn nopjes! Een interieur ‘in progress’, maar nu al een droomhuis!”, aldus Angelique.

Voorproefje

Het grootste gedeelte van de benedenverdieping functioneert als woonhuis, bestaande uit de royale woonkamer, keuken en een speelkamer voor de kinderen. Daarnaast vind je er nog een kantoor, tasting- en vergaderruimte. Het stel is namelijk importeur van exclusieve whisky’s, champagnes en gins, maar deze ruimtes zijn nog ‘under construction’. Daarvoor liggen vele plannen en ideeën - van proeverijen tot vergaderingen en fotoshoots - maar het begin is gemaakt met het woonhuis!

Met dit gedurfde project ben ik helemaal in mijn nopjes!

Royal blue
Met unieke eyecatchers

De velvet bank in rijke blauwtint is echt dé eyecatcher van de woonkamer geworden. Met koninklijke details, zoals de gecapitonneerde poefs en gouden bijzettafels en accenten (check die pauw voor de kachel!) krijgt de ruimte echt de aandacht die het verdiend en is het een aanvulling op de authentieke details, zoals de sierlijsten op het plafond. 

Over de look

Ook de ruime, mat gouden met zwarte keuken is er eentje voor in de boeken. De messing barkrukken van HK living in de keuken zijn op maat gemaakt met dezelfde blauwe velvet bekleding als de eetkamerstoelen. “Mensen weten vaak niet wat er allemaal mogelijk is. Bijvoorbeeld deze velvet bekleding op de barstoelen, zo staat het niet in de showroom maar we kunnen heel veel regelen met de leverancier.”

Metallic, velvet en uitgesproken patronen zijn de hoofdelementen die in het gehele interieur project terug komen. Zo hebben de stoelen in de keuken en tasting-ruimte bijvoorbeeld dezelfde blauwe, velvet bekleding, en komt het goudkleurig frame van de fauteuils terug in de voegen van de badkamer. Op deze manier creëer je één geheel van je woonruimte(s).

Material board

In de woonkamer kozen we voor een velvet bank in een diepe blauwtint, echt een rijke stof én de eyecatcher van de ruimte. De gecapitonneerde poefs en goudkleurige bijzettafel passen perfect bij de sierlijsten op het plafond, en het zijdeachtige karpet van 6,5 bij 4 meter maakt de elegante en Royal Blue woonstijl helemaal compleet.

Qua aankleding en accessoires kozen we voor metallic tinten. Die zie je terug in de verlichting, accessoires op de schouw en in de sierkussens op de bank. Angelique: “Met Claudi-kussens haal je echt unieke en handgemaakte items in huis, de rijke stoffen zijn een perfecte match met de uitstraling van dit klooster.”

Een interieur in 'progress’, maar nu al een droomhuis!

Maak een afspraak
met Angelique!

Of maak een afspraak met een andere interieurstylist! Je kunt er ook voor kiezen om de keus aan ons te laten.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})