Warmte en licht in de woning brengen

Het eerste gesprek was met Hilde in Sint Oedenrode, om de wensen door te spreken en een gevoel te krijgen bij het huis en het gezin met twee jonge kindjes. Na het kennismakingsgesprek presenteerde Janine tijdens een tweede gesprek het interieuradvies met 3D-tekening en stalen in onze winkel in Uden.

‘’Ik vond het best spannend, omdat het behang Chintz van Arte een kostbaar plaatje was, aldus Janine.’’

Totaal verrast

Stijn en Hilde: “Janine is eerst bij ons thuis geweest. Daar hebben we een fijn gesprek gevoerd over onze verbouwing en onze wensen. Ze heeft gekeken naar de potentie en gepolst welke richting we op wilden na de verbouwing. Janine heeft heel goed aangevoeld wat wij wilden, zonder dat we het zelf goed wisten!

Het advies in de winkel heeft ons totaal verrast, maar we waren meteen enthousiast. Het meest fijne aan het advies van Janine is dat het niet ophoudt zodra je een besluit hebt genomen. We hebben gaandeweg nog verschillende keren vragen gesteld en om meer adviezen gevraagd en altijd stond ze voor ons klaar. Echt fantastisch!''

Het voelde als zo’n gewaagd besluit

Janine wilde vooral warmte en licht in de woning brengen. Om samenhang en sfeer te creëren is voortgeborduurd op het keukenontwerp. Vooral in het middenstuk van het huis was geen lichtinval. Daarom heeft Janine gekozen voor een glanzend behang met warme tint, wat de lichtinval ten goede komt.

De minimalistische lamp boven de eettafel past daar perfect bij! Het behang is een echte eyecatcher en het huis straalt nu warmte en luxe uit.

Wauw!

Stijn: ‘’Janine heeft echt keuzes durven maken waar we zelf nooit opgekomen zouden zijn. En als we er wel zelf op waren gekomen, hadden we het wellicht niet gedurfd! Ik weet nog heel goed dat Janine voor de eerste keer het behang aan ons liet zien… mijn eerste reactie was: ‘wauw!’.

Maar ik heb daarna nog wel 100x gezocht naar voorbeelden van het behang, om er zeker van te zijn dat we echt de goede keus hadden gemaakt. Het voelde als zo’n gewaagd besluit.’’

Een gezellige
eettafel met 8 stoelen

De eettafel en bank die Stijn en Hilde eerder bij ons hebben gekocht mochten blijven in het interieur. Voor aan de tafel is gekozen voor 8 eetkamerstoelen van Kloeck. De ‘Caddy’ in een luxe stof en door de kleur in het behang doorgetrokken, zodat het een geheel wordt.

Het leukste moment van stylist Janine: ‘’Toen ik het plan presenteerde in de winkel en Stijn meteen enthousiast was, terwijl ik hem nog nooit had ontmoet.’’

Inbetween
gordijnen

Voor de nieuwe pui met openslaande deuren naar de tuin was ook nieuwe woningstoffering nodig. Op advies van Janine is gekozen voor een opengewerkt inbetween gordijn, stotend aan de grond om een nonchalant effect te creëren. ‘’Ik heb expres gekozen voor een stof met een ruig en stoer karakter. Ze zijn een jong en fris gezin wat hierbij past, aldus Janine.’’

"Janine heeft echt keuzes durven maken waar we zelf nooit opgekomen zouden zijn''

Nóóit meer acties, tips en wooninspiratie missen?

Schrijf je dan in voor onze Woongelofelijke e-mail.

Een zwevend tv-meubel

Om een luchtig effect te creëren heeft Janine gekozen voor het strak zwevend tv-meubel ‘Ivone’ van Kloeck met bergruimte. Het vloerkleed 'Monopolie' van Brinker bij de bank, met afmeting 2x3 meter, is bewust wat royaler wat een ruimtelijk effect geeft. Voor de kleur is net van het grijs afgestapt, om ook hierbij warmte te creëren.

Houten jaloezieën

In de keuken is gekozen voor houten jaloezieën van bamboe in een lichte tint. Houten jaloezieën creëren een warme, aangename sfeer in huis. De wens voor lichtinval en privacy kunnen perfect geregeld worden met een jaloezie.

Wist je dat de hele houtcollectie bestaat uit meer dan 200 kleuren? Onze stylisten helpen je graag voor een advies op maat voor jouw raamdecoratie.

Out of the box

Stijn en Hilde: ‘’We zouden een interieuradvies zeker aanraden! Er wordt goed gekeken naar het huis en naar jouw wensen. Tegelijkertijd wordt out of the box gedacht, waardoor je veel meer uit je leefomgeving haalt dan van tevoren gedacht. De service stopt pas wanneer de verf op de muren zitten, de gordijnen hangen en de meubels staan. Daarna kun je gaan genieten!’’

"We staan nog vaak vol bewondering rond te kijken''

Maak een afspraak
met Janine!

Of maak een afspraak met een andere interieurstyliste! Je kunt er ook voor kiezen om de keus aan ons te laten.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})