Binnenkijken bij
Jacqueline & Rinio

Jacqueline en Rinio verruilden het rustige dorp voor een gloednieuw ruim appartement in het centrum van Uden. Direct was er een klik met interieurstyliste Nanda. Het plan dat ze elders hadden laten maken, was niet helemaal naar hun zin.

Gelukkig heeft Nanda hen overal bij geholpen. Zij pakte het hele appartement met volle kracht aan: van meubilair tot stoffering en van styling tot verlichting.

Er was meteen een fijn gevoel bij Nanda. Ze stelde de juiste vragen en we hadden meteen alle vertrouwen in haar.

Kijk binnen in deze korte video

Het interieuradvies komt tot leven

In deze video deelt interieurstyliste Nanda graag haar keuzes met je, en laat ze het verbluffende eindresultaat van dit stijlvolle, luxe en moderne appartement zien.

Van de PVC visgraat vloer tot aan de prachtige raamdecoratie en de perfect afgestemde behangkeuze van Arte, elk detail draagt bij aan de sfeer en uitstraling van dit appartement. Het samenspel van kleuren, materialen en texturen zorgt voor een evenwichtig geheel dat zowel elegant als comfortabel is.

Een perfecte combinatie van design en functionaliteit, wat het tot een plek maakt waar je graag wil zijn en van wil genieten!

Een opvallende bankopstelling

Nanda heeft de bankopstelling volledig aangepast en gekozen voor de Nannekin van Kloeck met twee delen, een hocker en t-table. Een opvallende bank met een armleuning die naadloos overgaat in een los element. Hierdoor is het een echte eyecatcher geworden.

‘’Nanda geeft eerlijk advies en een verruimende blik. Een goed voorbeeld is de opstelling van de bank. Deze is niet standaard, maar maakt alles tot een mooi totaalplaatje.’’

Geliefd in huis

De relaxfauteuil in de zithoek is zonder twijfel een van de meest geliefde meubelstukken in het huis. Het is de perfecte plek om na een lange dag neer te ploffen en tot rust te komen. In de comfortabele fauteuil kun je écht goed zitten. Hierdoor is een heerlijke plek gecreëerd om even helemaal te ontspannen.

De kinderen zijn het hier volledig mee eens. Zodra ze thuiskomen, is de fauteuil meestal het eerste waar ze naartoe gaan.

De relaxfauteuil heeft een systeem met 3 motoren. De rug, de voetensteun en de hartbalans zijn los van elkaar te bedienen. Een opvallend kenmerk van de relaxfauteuil is dat de zitting onder de rug doorloopt. Hierdoor krijgt de fauteuil een sterke uitstraling en eigen karakter.

Eerlijk advies

Jacqueline: ‘’Nanda geeft een eerlijk advies en een verruimende blik, zoals de opstelling van de bank die niet standaard is maar er een mooi totaalplaatje van maakt. Ook wordt alle tijd en rust genomen om de juiste kleur en materiaal soort uit te kiezen.

Of het nu over het interieur van Van Donzel gaat of over de kleur van een keukenkastje, ze geeft er advies over en alles wordt op een mooie professionele manier op elkaar afgestemd.''

Eetkamerstoelen
met duo stoffering

De Dutchz 1500 eettafel van House of Dutchz heeft Nanda gecombineerd met de Cascina armstoelen van Baenks. De stoelen hebben een duo-stoffering van zowel de voor- als de achterkant.

We hebben speciaal de stof van de eetkamerstoelen aangevraagd, zodat we deze kunnen gebruiken om ook de hocker mee te bekleden. Hierdoor hebben we een superstrak geheel gecreëerd! Hoe cool is dat?!

Een
uniek design

Hanglamp Riva van ZTaHL is een echt uniek ontwerp dat de aandacht trekt! Het is op maat gemaakt in een prachtige goud-messing kleur én past perfect bij de rest van het interieur.

Jacqueline en Rinio hadden aanvankelijk hun twijfels over de hanglamp, maar nu zijn ze er helemaal weg van! Ze hebben het advies van Nanda gevolgd en zijn daar nu ontzettend blij mee.

Het eindresultaat is een huiselijke, warme, rustige uitstraling waar we ons vanaf minuut één thuis voelen!

Nóóit meer acties, tips en wooninspiratie missen?

Schrijf je dan in voor onze Woongelofelijke e-mail.

Vloer, raamdecoratie én behang

In dit appartement hebben we niet alleen gezorgd voor de meubels, maar ook voor de vloer, raamdecoratie en het behang. Door dit uitgebreide interieuradvies sluit alles perfect op elkaar aan. Het prachtige Monsoon 2.0 Facet behang van Arte, heeft Nanda uitgekozen. Hierdoor ontstaat een luxe uitstraling die naadloos past bij de keuken en de gebruikte materialen. Het resultaat? Een complete en stijlvolle woonbeleving.

PVC visgraat vloer

De PVC visgraat vloer van Tarkett zorgt voor eenheid in het hele appartement. Het materiaal van de PVC planken is zowel soepel als stevig. Hierdoor is het bijzonder geschikt voor verschillende ruimtes, zoals de woonkamer, keuken, hal of gang. Het kan zelfs gelegd worden in koudere ruimtes of ruimtes waar de temperatuur kan schommelen.

Net als de vloer is ook de raamdecoratie doorgetrokken in het hele appartement. Nanda heeft gekozen voor een inbetween gordijn met wave plooi. Dit zorgt voor strakke lijnen en een chique uitstraling. De moderne, strakke afwerking en glansgraad dragen bij aan de luxe uitstraling.

Om inkijk te voorkomen, zijn er, zowel in de slaapkamer als in andere ruimtes, verduisterende overgordijnen over de inbetween gordijnen geplaatst.

Benieuwd naar de raamdecoratie in dit appartement? Bekijk de video!

We zijn geholpen door een spontane en professionele styliste die alle tijd voor je neemt om een mooi plaatje neer te zetten. In onze ogen is dit top gelukt!

Maak een afspraak
met Nanda!

Of maak een afspraak met een andere interieurstyliste! Je kunt er ook voor kiezen om de keus aan ons te laten.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['content']['total'] }})