Inrichten, Interieur inspiratie, Interieurtips, Interieurtrends

Cadeau-inspiratie voor de feestdagen 🎁

11 december 2019

Deze is voor de mensen met de handen in het haar! Gift Season-december klinkt hartstikke gezellig, maar haar imago van de ‘gulle gever’ zorgt elk jaar weer voor de nodige stress om een origineel cadeau te vinden voor je beste vrienden, partner of familie. Je kunt natuurlijk altijd nog ingepakt onder de boom gaan liggen omdat je zelf het grootste geschenk bent, maar voor de mensen die niet op de laatste optie willen wedden, schreef ik een blog over de leukste cadeau-inspiratie voor de feestdagen.

cashew truffel

Lees verder…

Inrichten, Interieur inspiratie, Interieurtips, Interieurtrends

It’s the most wonderful time; 5 kersttrends die de boom in kunnen

4 november 2019

Het is alweer bijna december en daarmee al bijna kerst! OkĂ©, back to earth, het is pas net november en de vakjes van de adventskalender zijn nog ongeschonden, maar toch! De winter staat voor de deur, het wordt steeds kouder, vroeger donker, de kaarsjes gaan weer aan, de dekens liggen weer op de bank en in de winkels komen de kerstspullen ook weer tevoorschijn. Als kerstfanaat ben ik er alweer helemaal klaar voor! En nee, mijn kerstboom staat er nog (net) niet, maar alles ligt al wel in de aanslag. Met deze vijf kersttrends ben je klaar voor ‘the most wonderful time of the year’.

Lees verder…

Inrichten, Interieur inspiratie, Interieurtips, Interieurtrends

De favorieten van Michelle Bollen

24 oktober 2019

Michelle Bollen, ze legt haar leven vast in stories, posts en vlogs en schrijft artikelen voor haar blog. Daarnaast runt ze ook het huishouden met haar man Koen en hun lieve kids Morris en Benjamin. Een drukke dame die Michelle, maar toch nam ze de tijd om te komen shoppen en haar favorieten voor ons vast te leggen!

Lees verder…

Inrichten, Interieur inspiratie, Interieurtips, Interieurtrends

3 creatieve manieren om ruimtes van elkaar te scheiden

10 oktober 2019

Ik heb een droom. Nou ja, mijn man en ik hebben een droom; ooit bouwen we zelf een huis. We zijn beide redelijk handig (al zeggen we het zelf), we zijn leergierig, weten van aanpakken en hebben doorzettingsvermogen. De inspiratie is enorm en er vormt zich al een steeds concreter beeld. Ik zal in deze blog proberen te omschrijven hoe die inspiratie vorm moet gaan krijgen in ons toekomstige bouwproject. Het onderdeel waarover ik jullie vandaag ga vertellen, zijn alternatieve, ‘out of-the box’-manieren om ruimtes van elkaar te scheiden.

Lees verder…

Inrichten, Interieur inspiratie, Interieurtips, Interieurtrends

Stijliconen Event 2019

2 oktober 2019

Hoe kun je een inspirerende periode als Oktober Woonmaand beter lanceren dan met ons eigen feestelijke Stijliconen Event?! Deze middag is speciaal georganiseerd voor de online Van Donzel-ambassadeurs. Negen gepassioneerde inspirators op het gebied van interieur en styling die zijn verbonden met onze winkel en merken. De toewijding van deze creatieve heldinnen verdient vier keer per jaar een leuke middag om ze in de watten te leggen!

Lees verder…

Inrichten, Interieur inspiratie, Interieurtips, Interieurtrends

Wabi Sabi je mee?

23 september 2019

Tegenwoordig wordt er steeds meer gestreefd naar hergebruik van materialen. Duurzaamheid en ‘Cradle to Cradle’ zijn steeds vaker gehoorde termen. In een interieur waarin je dit wilt doorvoeren, krijg je te maken met imperfectie. Bij hergebruik van materialen kun je ervoor kiezen om lang op zoek te gaan naar net dat ene item of je zorgt dat het item dat je gescoord hebt juist gaat passen in je interieur. De stijl die hierbij mooi past is ‘Wabi Sabi‘. 

bron: Pinterest.com

Lees verder…

Interieur inspiratie, Interieurtrends

Oui Oui Paris! Inspiratie: de laatste trends spotten bij Maison et Objet!

5 september 2019

Tijd om nieuwe inspiratie op te doen! De jaarlijkse ‘studietrip’ naar Maison et Objet door onze stylistes Nanda en Angelique stond dit weekend op de agenda. In de gigantische hallen van de Parijse beurs voel je je als interieurliefhebber als een kind in een snoepwinkel tussen de nieuwste meubels en accessoires (die niet alleen bekeken, maar ook al gekocht mogen worden!). Tijdens dit weekend krijg je allerlei primeurs op het gebied van interieur- en woontrends en we staan te popelen om je te inspireren over wat je kunt verwachten volgend jaar. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Lees verder…

Inrichten, Interieur inspiratie, Interieurtips, Interieurtrends

Binnenkijken bij familie van der Steen

26 augustus 2019

De familie van der Steen had een mooie uitdaging voor onze styliste. Nadat zij hun prachtige huis hebben gebouwd, begon de zoektocht naar het interieur dat hierbij past. De uitdaging was om tussen de vernieuwingen door ook huidige herinneringen, meubels en accessoires een plek te geven. Altijd al willen binnenkijken bij een klant? 👀 Lees dan snel verder 👇

Lees verder…