Beurzen, Interieur inspiratie, Interieurtrends

Stylistes on Tour bij Maison et Objet-beurs

16 januari 2020
stylistes op beursbezoek

Oui Oui Paris! De halfjaarlijkse trip naar de Franse beusrshallen stond weer gepland voor dit weekend, en we staan weer te popelen om je te voorzien van een exclusief kijkje achter de schermen! Welke trends kun je aankomend voorjaar verwachten, welke blijven nog een seizoen, welke laten we achter bij onze Parijse kameraden en welke nieuwe merken kun je binnenkort in de winkel verwachten? Lees snel verder!

Lees verder…

Inrichten, Interieur inspiratie, Interieurtips, Interieurtrends

Cadeau-inspiratie voor de feestdagen 🎁

11 december 2019
Zusss flessenstop

Deze is voor de mensen met de handen in het haar! Gift Season-december klinkt hartstikke gezellig, maar haar imago van de ‘gulle gever’ zorgt elk jaar weer voor de nodige stress om een origineel cadeau te vinden voor je beste vrienden, partner of familie. Je kunt natuurlijk altijd nog ingepakt onder de boom gaan liggen omdat je zelf het grootste geschenk bent, maar voor de mensen die niet op de laatste optie willen wedden, schreef ik een blog over de leukste cadeau-inspiratie voor de feestdagen.

Lees verder…

Inrichten, Interieur inspiratie, Interieurtips, Interieurtrends

De favorieten van Michelle Bollen

24 oktober 2019

Michelle Bollen, ze legt haar leven vast in stories, posts en vlogs en schrijft artikelen voor haar blog. Daarnaast runt ze ook het huishouden met haar man Koen en hun lieve kids Morris en Benjamin. Een drukke dame die Michelle, maar toch nam ze de tijd om te komen shoppen en haar favorieten voor ons vast te leggen!

Lees verder…

Inrichten, Interieur inspiratie, Interieurtips, Interieurtrends

Stijliconen Event 2019

2 oktober 2019

Hoe kun je een inspirerende periode als Oktober Woonmaand beter lanceren dan met ons eigen feestelijke Stijliconen Event?! Deze middag is speciaal georganiseerd voor de online Van Donzel-ambassadeurs. Negen gepassioneerde inspirators op het gebied van interieur en styling die zijn verbonden met onze winkel en merken. De toewijding van deze creatieve heldinnen verdient vier keer per jaar een leuke middag om ze in de watten te leggen!

Lees verder…

Interieur inspiratie, Interieurtrends

Oui Oui Paris! Inspiratie: de laatste trends spotten bij Maison et Objet!

5 september 2019

Tijd om nieuwe inspiratie op te doen! De jaarlijkse ‘studietrip’ naar Maison et Objet door onze stylistes Nanda en Angelique stond dit weekend op de agenda. In de gigantische hallen van de Parijse beurs voel je je als interieurliefhebber als een kind in een snoepwinkel tussen de nieuwste meubels en accessoires (die niet alleen bekeken, maar ook al gekocht mogen worden!). Tijdens dit weekend krijg je allerlei primeurs op het gebied van interieur- en woontrends en we staan te popelen om je te inspireren over wat je kunt verwachten volgend jaar. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Lees verder…

Inrichten, Interieur inspiratie, Interieurtips, Interieurtrends

Binnenkijken bij familie van der Steen

26 augustus 2019

De familie van der Steen had een mooie uitdaging voor onze styliste. Nadat zij hun prachtige huis hebben gebouwd, begon de zoektocht naar het interieur dat hierbij past. De uitdaging was om tussen de vernieuwingen door ook huidige herinneringen, meubels en accessoires een plek te geven. Altijd al willen binnenkijken bij een klant? 👀 Lees dan snel verder 👇

Lees verder…