Events

Wooninspiratie Winterevent 2018, een woongelofelijk event

5 december 2018

We kijken terug op een woongelofelijke wooninspiratie avond. Vóór openingstijd stonden enthousiaste bezoekers al aan de deur. Een héérlijke foodmarkt, creatieve workshops, beauty- en interieurtips en drankjes in overvloed maakten de avond tot een groot succes. De niet te missen knallende afsluiter zorgde voor een spetterend einde. We nemen je mee naar een waar Winter Wonderland bij Van Donzel.

Wooninspiratie Winterevent 2018 Van Donzel

Ook in 2019 organiseert Van Donzel een Winterevent! Wil jij wooninspiratie opdoen? Meld je dan vast aan en blijf op de hoogte.

Een warm welkom bij Van Donzel!

Donderdagavond 22 november, stipt om 19:00 uur, openden de deuren. Een stroom van bezoekers maakten hun entree om wooninspiratie op te doen voor de winter. Met een welkomstdrankje, plattegrond en consumptiebonnen in de hand vervolgden zij hun weg. Een warm welkom, het begin van een succesvolle avond!

Winterevent Van Donzel 2018

Winterevent Van Donzel 2018

Wooninspiratie: winterse sferen

Het Winterevent van Van Donzel bracht de bezoekers volledig in de winterse sferen. De sfeervolle aankleding met accessoires in stijl zorgden voor het puntje op de i van beleving.

Winterevent Van Donzel 2018

Winterevent Van Donzel 2018

Winterevent Van Donzel 2018

Food & Fun

Een goede maaltijd brengt mensen samen. Dit jaar zorgde een heuse foodmarkt voor gezelligheid met een hoofdletter G. Héérlijke hapjes van verschillende restaurants zorgden voor een smaakbeleving waar je u tegen zegt. Van zoet-zoute cheesecake met vijgen en kaneel crumble tot pulled wildzwijn. Er was voor ieder wat wils.

Winterevent Van Donzel 2018

Winterevent Van Donzel 2018

Drinks

Bij een hapje hoort een drankje! Diverse drankgelegenheden waren aanwezig tijdens het Winterevent. Genieten van een lekker speciaalbiertje, een winters wijntje, gin of een glaasje fris. Lekkere drankjes in overvloed!

Winterevent Van Donzel 2018

Winterevent Van Donzel 2018

Wooninspiratie creatief uitwerken

Voor de Crea Bea’s waren er diverse workshops te doen en aan activiteiten geen gebrek. Zo is het stylen van je tafel voor het kerstdiner van nu af aan een eitje. Met de tips en tricks van onze stylistes van Het Stijllab tover jij iedere tafel om tot een woongelofelijke eyecatcher.

Winterevent Van Donzel 2018
Winterevent Van Donzel 2018

Finishing touch

Om jouw kerst-look de finishing touch te geven kon je deze avond je nagels en make-up laten doen. Goed voorbereid de decembermaanden in, daaraan is niets gelogen.

Winterevent Van Donzel 2018

Na een bruisende avond borrelen, wooninspiratie opdoen en vooral erg veel gezelligheid was daar dan de knallende afsluiter. Van ver te horen en zien, een spetterende vuurwerkshow!

We willen iedereen die aanwezig was bedanken voor deze woongelofelijke avond en de lovende reacties.

‘Geweldige avond, perfect georganiseerd!’ – Helma van Asseldonk
‘Was weer als vanouds, weer super goed verzorgd.’ – Betty de Vries
‘Was echt leuk! Goed georganiseerd!’ – Alet van Veldhoven
‘Het was echt geweldig, namens de mannen.’ – Edwin Donkers

Zet 21 november 2019 alvast in je agenda, want dan is het tijd voor het Winterevent 2019. Hopelijk tot dan!

(Visited 242 times)

Misschien ook interessant

Geen reacties

Geef je reactie