Eetkamerstoel Minot cognac

Artikel nr.: 10219472

€ 119,95

Gratis interieuradvies?

Nanda helpt je graag

Kom naar Woongelofelijk Van Donzel laat je verrassen door interieurstylist Nanda.

Maak een afspraak

Productomschrijving
Eetstoel Minot, met een prachtig design!Deze stoel ziet er niet alleen mooi uit maar zit ook nog eens heerlijk. De eetstoel uit de Profijt Meubel collectie is standaard voorzien van een fraaie handgreep en de zit- en rugleuning hebben een mooi contraststiksel.Dit model zal zich in menig huiskamer thuis voelen. De metalen poten zijn uitgevoerd met een zwarte poedercoating.Leverbaar in diverse kleurenJe kan kiezen uit vijf actuele kleuren van de stof Softyl, namelijk olive, pebble, steel, cognac en antraciet. Deze eetstoel wordt ongemonteerd geleverd, dit betekent dat je zelf deze nog dient te monteren. Een montagehandleiding is beschikbaar.Bij Profijt Meubel kan je ook terecht voor onderhoudsproducten voor jouw meubelen. Wij hebben diverse onderhoudsproducten om o.a. jouw stoelen te beschermen tegen vuil en vlekken. Verder is er de mogelijkheid om de garantie tegen een geringe meerprijs te verlengen tot 5 jaar.Je kan niet alleen terecht bij ons voor mooie comfortabele eetstoelen maar ook voor andere meubelen voor jouw interieur. Denk hierbij aan woonprogramma's in vele stijlen en kleuren. Je kan onze prachtige stoelen eenvoudig combineren met één van onze vele tafelseries. Vaak zijn ze te verkrijgen in diverse afmetingen en kleuren. Er zit zeker een tafel bij, die voldoet aan jouw wensen.Op zoek naar een heerlijk plek om te ontspannen? Kom eens langs bij Profijt Meubel en probeer op jouw gemak onze banken! Ook hier heb je veel keuze in de afmetingen, kleuren en modellen. Veel zitgroepen zijn leverbaar als 3-zitsbank, 2-zitsbank en fauteuil maar je kan vaak ook kiezen uit een heerlijke hoekbank die je zelf kan samenstellen. Onze deskundige verkopers helpen je graag. Je bent van harte welkom! Als je de door jouw gekozen stof graag thuis wilt bekijken om te zien of het in jouw interieur past, hebben wij van vele stoffen knipstaaltjes beschikbaar, die je kosteloos ter beschikking worden gesteld.

Vergelijkbare producten

Profijt Meubel Uden

Ontdek Profijt Meubel Uden met de laagste prijsgarantie, snelle levering en unieke zitgarantie. In onze showroom vind je een ruime collectie, van banken en fauteuils tot kasten en eettafels.

Kom voor deskundig advies en inspiratie naar Profijt Meubel Uden. Gevestigd op de 1ste verdieping van Woongelofelijk Van Donzel.

 

Bezoek de winkel

Openingstijden

Maandag

13:00 - 17:30 uur

Dinsdag

10:00 - 17:30 uur

Woensdag

10:00 - 17:30 uur

Donderdag

10:00 - 17:30 uur

Vrijdag

10:00 - 21:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

11:00 - 17:00 uur

Vandaag nog langskomen?
We zijn vandaag open tot 17:00 Plan je route

Onze merken

De mooiste woonmerken. Van design tot landelijk en voor iedere portemonnee. Dát is Woongelofelijk Van Donzel.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})