Eettafel tonvormig Walden 220x110cm

Artikel nr.: 10400430

€ 1.159,00

Gratis interieuradvies?

Nanda helpt je graag

Kom naar Woongelofelijk Van Donzel laat je verrassen door interieurstylist Nanda.

Maak een afspraak

Productomschrijving
Eikenhouten Deens ovale eettafel 220x110 WaldenStoere industriële uitstralingZwart metalen spinpootMassief eikenGeschikt voor 6 tot 8 personenZelf te monterenEettafel Walden is gemaakt van massief eikenhout. Dit hout heeft een natuurlijke uitstraling met verschillende kleine en grote noesten en is afgewerkt met een zwarte lak. De rand van het tafelblad is omgekeerd verjongd. Bij een normaal verjongd blad loopt het afgeschuinde blad van buiten naar binnen. Bij omgekeerd verjongd loopt het afgeschuinde blad van binnen naar buiten. Het blad lijkt hierdoor optisch dunner, echter de dikte en stevigheid van het blad blijft verder behouden.Deze Deens ovale eettafel wordt ook wel tonvormig genoemd en zit tussen rechthoekig en ovaal in. Het rechthoekige blad heeft afgeronde hoeken en is aan de zijkanten licht gebogen. Deens ovaal biedt dan ook het beste van twee werelden, er is meer ruimte op het tafelblad dan bij een ronde of ovale eettafel, maar je geniet wel van de elegante uitstraling. Praktische voordelen van Deens ovaal/tonvormig zijn nog dat kinderen zich niet kunnen stoten aan de hoeken van de tafel (t.o.v rechthoekig) en dat op de korte kanten een stoel kan worden bijgeschoven om extra zitplaatsen te creëren (t.o.v ovaal).De afmeting van deze tafel is 220x110cm. Deze eettafel is voorzien van een zwart metalen spinpoot waardoor deze tafel geschikt is voor 6 tot 8 personen, afhankelijk van het soort stoelen. De hoogte tot de onderkant is ca. 74 cm. Houd hier rekening mee als je armstoelen aan de tafel wilt zetten.Is deze tonvormige eettafel net niet wat je zoekt? Geen probleem! Tafel Walden is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, met verschillende soorten poten, verschillende kleuren olie en lak afwerking en verschillende soorten randen. En naast tonvormig, is de tafel ook in het rechthoekig, rond en ovaal verkrijgbaar. Zo is er altijd een eettafel die voldoet aan jouw wensen! Bekijk het modeloverzicht of kom naar één van onze winkels om alle mogelijkheden te ontdekken.

Vergelijkbare producten

Profijt Meubel Uden

Ontdek Profijt Meubel Uden met de laagste prijsgarantie, snelle levering en unieke zitgarantie. In onze showroom vind je een ruime collectie, van banken en fauteuils tot kasten en eettafels.

Kom voor deskundig advies en inspiratie naar Profijt Meubel Uden. Gevestigd op de 1ste verdieping van Woongelofelijk Van Donzel.

 

Bezoek de winkel

Openingstijden

Maandag

13:00 - 17:30 uur

Dinsdag

10:00 - 17:30 uur

Woensdag

10:00 - 17:30 uur

Donderdag

10:00 - 17:30 uur

Vrijdag

10:00 - 21:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

11:00 - 17:00 uur

Vandaag nog langskomen?
We zijn vandaag open tot 17:00 Plan je route

Onze merken

De mooiste woonmerken. Van design tot landelijk en voor iedere portemonnee. Dát is Woongelofelijk Van Donzel.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})