Fauteuil Malmedy + HR-schuim zitting

Artikel nr.: 10390266

€ 539,00

Profijt Meubel advies?

Marcia helpt je graag

Kom naar Woongelofelijk Van Donzel laat je adviseren door Marcia.

Productomschrijving
Zit lekker comfortabel in deze bank!Malmedy is een stijlvol en sierlijk bankstel, dat een zeer prettig en goed zitcomfort geeft en voorzien is van vaste zit- en rugkussens. Door de oogstrelende belijning past dit model in veel verschillende interieurs en bij diverse interieursmaken. Zo past dit model onder andere perfect in een klassiek interieur, maar door keuze in de vele verschillende stofmogelijkheden, kun je het model ook uitstekend passend maken in een eigentijds interieur.Vele opstellingen mogelijkKeuze uit 2 armleuningenDiverse zitcomforts mogelijkModel Malmedy wordt standaard uitgevoerd met een kunststof poot, waarbij je keuze hebt uit 2 hoogtes. Daarnaast kan je kiezen tegen een geringe meerprijs voor een houten poot die ook in twee hoogtes kan en je hebt daar de keuze uit diverse houtkleuren. Wat dit model ook bijzonder maakt is de keuze uit twee verschillende armleuningen maar dat je ook kan kiezen uit een hoge of lage rug. Tevens is het mogelijk te kiezen uit een ondiepe zit, medium zitdiepte of een diepe zit. Door keuze uit de poten, 2 type armleuning, zitdiepte en hoge/lage rug en een van de kleuren uit het Profijt Meubel stoffenconcept kun je model Malmedy geheel naar eigen wens en smaak samenstellen.Dit model uit de Profijt Meubel collectie biedt ongekend veel mogelijkheden, er is keuze uit diverse elementen waarmee je jouw eigen opstelling kunt creëren. Dit model kan geleverd worden als fauteuil, 2 zitsbank, 2,5 zitsbank, 3 zitsbank of een bijpassende hocker. Tevens is dit model verkrijgbaar met HR-schuim in de zitting (tegen meerprijs). HR-schuim is zeer veerkrachtig en biedt een hoog zitcomfort. Daarnaast kun je kiezen (tegen meerprijs) voor een zitcomfort van pocketvering in combinatie met HR-schuim. Op deze manier kun je jouw zithoek helemaal naar eigen wens en op basis van de beschikbare ruimte in jouw woonkamer samenstellen. Wij helpen je graag om de juiste keuze stof en kleur te maken.

Vergelijkbare producten

Profijt Meubel Uden

Ontdek Profijt Meubel Uden met de laagste prijsgarantie, snelle levering en unieke zitgarantie. In onze showroom vind je een ruime collectie, van banken en fauteuils tot kasten en eettafels.

Kom voor deskundig advies en inspiratie naar Profijt Meubel Uden. Gevestigd op de 1ste verdieping van Woongelofelijk Van Donzel.

 

Bezoek de winkel

Openingstijden

Maandag

13:00 - 17:30 uur

Dinsdag

10:00 - 17:30 uur

Woensdag

10:00 - 17:30 uur

Donderdag

10:00 - 17:30 uur

Vrijdag

10:00 - 21:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

11:00 - 17:00 uur

Vandaag nog langskomen?
We zijn vandaag open tot 17:00 Plan je route

Onze merken

De mooiste woonmerken. Van design tot landelijk en voor iedere portemonnee. Dát is Woongelofelijk Van Donzel.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})