Fauteuil Vinco

Artikel nr.: 10390359

€ 379,00

Profijt Meubel advies?

Marcia helpt je graag

Kom naar Woongelofelijk Van Donzel laat je adviseren door Marcia.

Productomschrijving
Fauteuil Vinco in beige bouclé stofElegant zwart metalen frameUitgevoerd in beige gemêleerde bouclé stofStevige en ontspannen zitMaximale belastbaarheid 120 kgFauteuil Vinco combineert comfort met een moderne, elegante belijning. Deze fauteuil past bij verschillende interieurs door het zwarte elegante frame en de stoere beige bouclé stof. Bouclé stof bestaat uit losse geweven patronen, draden en lussen van verschillende stoffen. Hierdoor zie je onregelmatige nopjes, hobbeltjes of lusjes. Deze luxe stof maakt van elk meubelstuk een echte blikvanger. Ondanks de grove structuur is deze stof juist lekker zacht en warm. Een heerlijke combinatie die je eigenlijk wel in je interieur moet hebben!Fauteuil Vinco is voorzien van nosagvering in de zitting. Deze zorgen voor een stevige, maar ontspannen zit. Het frame van de fauteuil is geheel metaal en uitgevoerd in de kleur zwart. Standaard is het frame voorzien van kunststof glijdoppen, die je vloer en het frame beschermen tegen beschadigingen.In de winkel is deze fauteuil leverbaar in de vele stoffen en kleuren uit de Profijt Meubel stoffencollectie. Daarnaast is fauteuil Vinco ook in leder verkrijgbaar, in verschillende actuele kleuren. Zo kun je altijd de beste bekleding en kleur voor jouw interieur kiezen.Onderhoud:Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

Vergelijkbare producten

Profijt Meubel Uden

Ontdek Profijt Meubel Uden met de laagste prijsgarantie, snelle levering en unieke zitgarantie. In onze showroom vind je een ruime collectie, van banken en fauteuils tot kasten en eettafels.

Kom voor deskundig advies en inspiratie naar Profijt Meubel Uden. Gevestigd op de 1ste verdieping van Woongelofelijk Van Donzel.

 

Bezoek de winkel

Openingstijden

Maandag

13:00 - 17:30 uur

Dinsdag

10:00 - 17:30 uur

Woensdag

10:00 - 17:30 uur

Donderdag

10:00 - 17:30 uur

Vrijdag

10:00 - 21:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

11:00 - 17:00 uur

Vandaag nog langskomen?
We zijn vandaag open tot 17:00 Plan je route

Onze merken

De mooiste woonmerken. Van design tot landelijk en voor iedere portemonnee. Dát is Woongelofelijk Van Donzel.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})