Hoekbank Calira grijs + HR-schuim zitting

Artikel nr.: 10230652

€ 1.569,00

Profijt Meubel advies?

Marcia helpt je graag

Kom naar Woongelofelijk Van Donzel laat je adviseren door Marcia.

Productomschrijving
Royale lichtgrijze hoekbank CaliraMet brede armleuningenHoogwaardig zitcomfort: nosagveringc.m. HR-schuimVaste zitkussens en losse rugkussensZelf samen te stellenModerne zwart metalen potenDeze royale hoekbank Calira is uitgevoerd in een grove gemêleerde weefstof met verschillende grijstinten en een subtiele glans. Dit geeft de stof een mooie, luxe uitstraling. Ondanks de grove structuur voelt de stof erg zacht aan. De armleuningen zijn lekker breed, waardoor ze comfortabele steun geven aan je armen. Zowel de armleuningen als de zit- en rugkussens zijn voorzien van een bies. De hoekbank is voorzien van vaste zitkussens en losse rugkussens. De moderne zwart metalen poten moeten nog gemonteerd worden. Met de bijgesloten montagehandleiding is dit zo gebeurd.Bij deze uitvoering zijn de zitkussens voorzien van HR-schuim op nosagvering, dit zorgt voor een wat zachter zitcomfort. HR-schuim, wat ook wel koudschuim wordt genoemd, heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Hierdoor behoudt de zitting langdurig zijn vorm en comfort. De rugkussens zijn voorzien van polyetherschuim, wat zorgt voor een goede, stevige ondersteuning van je rug.Is deze hoekbank iets te groot voor in je woonkamer, of combineer je liever twee losse banken? Online vind je diverse uitvoeringen van deze bank, zoals hoekbanken in verschillende opstellingen. Of kom naar één van onze winkels, hier kun je je eigen Calira zithoek helemaal zelf samenstellen. Zo kun je niet alleen je ideale opstelling maken, ook kun je kiezen uit veel verschillende kleuren stoffen en microleders, zijn er meerdere armleuningen mogelijk, verschillende zitcomforts en ga zo maar door. Hierdoor past de bank Calira altijd bij jouw interieur en zitwensen.OnderhoudDe Calira bank heeft losse rugkussens. Om deze goed in vorm te houden, is het belangrijk om ze regelmatig op te kloppen. De rugkussens zijn ook keerbaar; voor een gelijkmatige belasting is het goed om ze af en toe van plaats te wisselen en ze om te keren.

Vergelijkbare producten

Profijt Meubel Uden

Ontdek Profijt Meubel Uden met de laagste prijsgarantie, snelle levering en unieke zitgarantie. In onze showroom vind je een ruime collectie, van banken en fauteuils tot kasten en eettafels.

Kom voor deskundig advies en inspiratie naar Profijt Meubel Uden. Gevestigd op de 1ste verdieping van Woongelofelijk Van Donzel.

 

Bezoek de winkel

Openingstijden

Maandag

13:00 - 17:30 uur

Dinsdag

10:00 - 17:30 uur

Woensdag

10:00 - 17:30 uur

Donderdag

10:00 - 17:30 uur

Vrijdag

10:00 - 21:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

11:00 - 17:00 uur

Vandaag nog langskomen?
We zijn vandaag open tot 17:00 Plan je route

Onze merken

De mooiste woonmerken. Van design tot landelijk en voor iedere portemonnee. Dát is Woongelofelijk Van Donzel.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})