Hoekbank Flandria groen

Artikel nr.: 10412677

€ 2.199,00

Gratis interieuradvies?

Nanda helpt je graag

Kom naar Woongelofelijk Van Donzel laat je verrassen door interieurstylist Nanda.

Maak een afspraak

Productomschrijving
Moderne groene hoekbank Flandria Losse zit- en rugkussens Bekleed met een gemêleerde weefstof met een zachte touch Standaard zitcomfort: comfortschuim i.c.m. HR-schuim Moderne zwarte metalen poten Zelf samen te stellen Model Flandria heeft een eigentijdse uitstraling, hierdoor voelt deze zich in vrijwel ieder interieur thuis. De bank is bekleed met een groen gemêleerde weefstof. Deze licht meerkleurige kwaliteit heeft een wat grovere structuur, maar wel een erg zachte touch. De zwart metalen poten maken deze moderne bank helemaal af.Deze royale hoekbank met chaise longue is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een steviger zitcomfort. In de zitkussens is comfortschuim verwerkt met een toplaag van HR-schuim. HR-schuim heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal goed ademt. Het materiaal biedt een hoog zitcomfort en is zeer veerkrachtig, waardoor de kussens hun vorm goed behouden. In de rugkussens is een mix polyetherschuimvlokken en siliconenvezels verwerkt. Dit geeft een goede ondersteuning en een steviger comfort dat goed past bij de zitting.Dit model is voorzien van losse kussens. Om de vorm en uitstraling van de kussens te behouden, adviseren wij je deze regelmatig op te kloppen en van plaats te wisselen voor een gelijkmatige belasting. De rugkussens zijn ook omkeerbaar. Door deze regelmatig om te draaien behouden deze nog langer hun vorm en comfort.Online is deze hoekbank ook gespiegeld en met een ander zitcomfort verkrijgbaar. Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een andere opstelling of een andere stof of kleur? Ook dat is uiteraard mogelijk.In de winkel is model Flandria verkrijgbaar in verschillende opstellingen en soorten bekleding. Ook zijn er diverse zit- en rugcomforts verkrijgbaar en kun je kiezen uit verschillende poten. Voor extra comfort zijn er verschillende afmetingen sierkussens en hoofdsteunen beschikbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Zo stel je jouw ideale bank Flandria helemaal zelf samen.

Vergelijkbare producten

Profijt Meubel Uden

Ontdek Profijt Meubel Uden met de laagste prijsgarantie, snelle levering en unieke zitgarantie. In onze showroom vind je een ruime collectie, van banken en fauteuils tot kasten en eettafels.

Kom voor deskundig advies en inspiratie naar Profijt Meubel Uden. Gevestigd op de 1ste verdieping van Woongelofelijk Van Donzel.

 

Bezoek de winkel

Openingstijden

Maandag

13:00 - 17:30 uur

Dinsdag

10:00 - 17:30 uur

Woensdag

10:00 - 17:30 uur

Donderdag

10:00 - 17:30 uur

Vrijdag

10:00 - 21:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

11:00 - 17:00 uur

Vandaag nog langskomen?
We zijn vandaag open tot 17:00 Plan je route

Onze merken

De mooiste woonmerken. Van design tot landelijk en voor iedere portemonnee. Dát is Woongelofelijk Van Donzel.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})