Hoekbank Nyborg antraciet

Artikel nr.: 10377833

€ 1.744,00

Gratis interieuradvies?

Nanda helpt je graag

Kom naar Woongelofelijk Van Donzel laat je verrassen door interieurstylist Nanda.

Maak een afspraak

Productomschrijving
Nyborg, een veelzijdig concept!Met dit bankenconcept Nyborg kan je alle kanten op! Je kan deze bank geheel naar eigen wens samenstellen, zowel in comfort als bijvoorbeeld met een hoge of lage rug. Door de fantastische belijning past model Nyborg in veel verschillende interieurs en bij diverse interieursmaken.Stel zelf je ideale bank samen!Verkrijgbaar met elektrische relaxfunctieDiverse armleuningen mogelijkBij dit model heb je keuze uit een standaard rugleuning of een iets hogere rugleuning. Naast de standaard rugvulling kan je kiezen voor een rugleuning van vormschuim of met HR-schuim. Dit geeft de rugleuning net een ander comfort. Model Nyborg is voorzien van keerbare rugkussens.De zitting is standaard uitgevoerd met Topline vering i.c.m. HR-schuim. Je kan echter tegen een geringe meerprijs ook kiezen voor zitting met pocketvering i.c.m. VP-schuim. De Nyborg kan met een voorregel (plint) geleverd worden of als je dat juist niet wenst, zonder voorregel. Door het toevoegen van zo'n plint krijgt de bank een geheel ander gezicht.Er zijn maar liefst 4 armleuningen mogelijk! Ook deze armleuningen geven elk een andere look aan de bank. Je hebt bijvoorbeeld een strakkere arm maar ook een wat rondere arm. Aan jou de keuze!Wil je wat extra comfort toevoegen aan deze bank zodat je heerlijk kunt relaxen? Dat kan door kiezen voor een relaxsysteem. Maak het geheel af met een comfortabele hoofdsteun.Zo is er ook keuze uit een van de vele stoffen en kleuren uit het Profijt Meubel stoffen- en lederconcept. Tel daar ook nog eens de pootmogelijkheden in zowel hout als metaal bij op, dan zit er zeker een opstelling bij die past bij jouw smaak en wensen!De Nyborg is leverbaar als fauteuil, loveseat, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank en 3-zitsbank. Maar doordat er ook losse elementen mogelijk zijn, zoals bijvoorbeeld een 2-zitselement met armleuning links of rechts, 1-zitselement met armleuning links of rechts, diverse hoekelementen, een longchair met armleuning links of rechts en een hoek met eiland links of rechts, kan je zelf je ideale hoekbank samenstellen.Kom gerust naar de winkel zodat we je kunnen helpen met al deze keuzemogelijkheden. Ons ervaren verkoopteam helpt je graag!

Vergelijkbare producten

Profijt Meubel Uden

Ontdek Profijt Meubel Uden met de laagste prijsgarantie, snelle levering en unieke zitgarantie. In onze showroom vind je een ruime collectie, van banken en fauteuils tot kasten en eettafels.

Kom voor deskundig advies en inspiratie naar Profijt Meubel Uden. Gevestigd op de 1ste verdieping van Woongelofelijk Van Donzel.

 

Bezoek de winkel

Openingstijden

Maandag

13:00 - 17:30 uur

Dinsdag

10:00 - 17:30 uur

Woensdag

10:00 - 17:30 uur

Donderdag

10:00 - 17:30 uur

Vrijdag

10:00 - 21:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

11:00 - 17:00 uur

Vandaag nog langskomen?
We zijn vandaag open tot 17:00 Plan je route

Onze merken

De mooiste woonmerken. Van design tot landelijk en voor iedere portemonnee. Dát is Woongelofelijk Van Donzel.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})