Hoekbank Pomasi + diepe zit mink

Artikel nr.: 10162277

€ 1.639,00

Profijt Meubel advies?

Marcia helpt je graag

Kom naar Woongelofelijk Van Donzel laat je adviseren door Marcia.

Productomschrijving
Moderne grijze hoekbank Pomasi met diepe zitLosse zit- en rugkussensBekleed in een zachte velvet ribstofZwarte kunststof potenStandaard zitcomfort: soft zittingZelf samen te stellenOntdek de ultieme lounge ervaring met onze Pomasi hoekbank. Deze bank is meer dan alleen een meubelstuk; het is een statement van comfort en stijl. Deze bank biedt een extra diepe zit, waardoor je de ultieme ontspanningsplek hebt. Of je nu een avondje wilt bingewatchen, een goed boek wilt lezen of gewoon wilt genieten van een gezellige avond met vrienden, deze bank biedt de perfecte plek om dat te doen.De bank is bekleed in een brede ribfluweel met een zachte touch. Deze zachte grijze stof heeft de uitstraling van een ribstof, maar met de eigenschappen van een velvetstof. Velvetstof heeft rechtopstaande, korte vezels, die afhankelijk van de lichtinval en door over de stof te wrijven, lichter of donkerder van kleur lijkt. De stof heeft een luxe uitstraling en voelt zacht en comfortabel aan.Bijzondere aandacht is besteed aan het zitcomfort, waarbij polyether is gebruikt met een zachter comfortniveau. Hierdoor kun je genieten van een zachte, ondersteunende zit zonder concessies te doen aan duurzaamheid.Online is deze hoekbank ook verkrijgbaar met het eiland aan de andere kant, met een ondiepere zit en met een ander zitcomfort.Is deze hoekbank iets te groot voor in je woonkamer, of combineer je liever twee losse banken? Kom dan naar onze winkel. Hier kun je je eigen zithoek helemaal zelf samenstellen. Zo kun je niet alleen je ideale opstelling maken, ook kun je kiezen uit veel diverse kleuren stoffen. Bovendien bieden we verschillende opties voor zitcomfort en zitdiepte, zodat je de bank kunt afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren. Voor extra comfort zijn er verschillende afmetingen sierkussens beschikbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Hierdoor past de bank Pomasi altijd bij jouw interieur en zitwensen.OnderhoudsadviesDe bank heeft losse zitkussens en keerbare rugkussens. Om deze goed in vorm te houden, is het belangrijk om ze regelmatig op te kloppen. Voor een gelijkmatige belasting is het goed om ze af en toe van plaats te wisselen.

Vergelijkbare producten

Profijt Meubel Uden

Ontdek Profijt Meubel Uden met de laagste prijsgarantie, snelle levering en unieke zitgarantie. In onze showroom vind je een ruime collectie, van banken en fauteuils tot kasten en eettafels.

Kom voor deskundig advies en inspiratie naar Profijt Meubel Uden. Gevestigd op de 1ste verdieping van Woongelofelijk Van Donzel.

 

Bezoek de winkel

Openingstijden

Maandag

13:00 - 17:30 uur

Dinsdag

10:00 - 17:30 uur

Woensdag

10:00 - 17:30 uur

Donderdag

10:00 - 17:30 uur

Vrijdag

10:00 - 21:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

11:00 - 17:00 uur

Vandaag nog langskomen?
We zijn vandaag open tot 17:00 Plan je route

Onze merken

De mooiste woonmerken. Van design tot landelijk en voor iedere portemonnee. Dát is Woongelofelijk Van Donzel.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})